TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl ! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52061)

lady-angel 04.09.2009 20:46

Odp: Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl !

Lepsze było poprzednie.

Liv 04.09.2009 21:41

@up: fakt. W większości przypadków nowe logo się nie podoba z powodu przyzwyczajenia ;) (tak jak np. u mnie)
Ale pod to logo powinien być wprowadzony inny styl, bardziej pasujący.

czy ten temat nie powinien być w innym dziale? bo z samą grą The Sims nie ma wiele wspólnego o_O

Charionette 04.09.2009 21:49

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1115783)
czy tylko ta "podkładka" jest efektem wielotygodniowej pracy? W takim razie powodzenia ^^

Ale mi sie podoba i niech tak zostanie. Żeby tylko jeszcze coś z tą wredną reklamą zrobić to byśmy byli w siódmym niebie :)

Zgadzam się :D I tak w ogóle wkurza mnie ta reklama, że nie wiem... Bez niej jest znacznie lepiej ;)

rocktechnika 04.09.2009 21:56

Ogólnie rzecz biorąc, to tło i logo tło podoba mi się, ale ta reklama.... :[ Poza tym wszystkie wiadomości z tego działu faktycznie powinny mieć swój gdzie indziej.

kejlos 05.09.2009 08:41

Mnie się w ogóle ta wersja nie podoba... Pełno reklam, tematyka ts2, puste działy a jak już coś tam jest to zwartość/praca innych autorów których nick'ów nie podano. Logo... wygląda jakby robił je ktoś który zetknął się po raz pierwszy z tematem "Grafika". Serwis w ogóle już teraz nie przypomina the sims, i myślę że pójdzie na dno bez takich ludzi jak P_aula i innych. Prawa strona za szeroka, newsy za wąskie. Menu nie wiem po co rozwijane, może dla niektórych to bajer ale z czasem stanie im się to nie poręczne, zwłaszcza że trzeba teraz "otwierać" to menu by coś znaleźć. Jeszcze wiele innych minusów widzę o których już mi sie nie chce rozpisywać. Podsumowując: katastrofa.

brzos 05.09.2009 08:54

Cytat:

Napisał juice (Post 1115959)
normalnie hardkor

softkor bym rzekla

Wielebny 05.09.2009 08:56

Jeśli wkurza cię reklama zaopatrz się w program
Ad muncher
mi usunął kompletnie wszystkie reklamy z sieci testuje go od wczoraj i ani jednej reklamy nie przepuścił świetne program :)
czy są wprowadzone jeszcze jakieś zmiany oprócz nowego logo i koloru tła forum ?
a i Witam nowego administratora :)

edit.
Ps. Program jest w wersji Trial czyli 30 dniowa można kupić [nie wiem za ile]
albo ci miesiąc przeinstalować go co trwa nie więcej niż 20 sek. i nawet nie trzeba w nim nic konfigurować tylko włączasz i możesz zapomnieć o czymś takim jak reklamy w internecie :) -

Jednak też sądzę że reklama umieszczona na tym forum to dobra rzecz
Forum jest bardzo popularne więc można na tym zarobić [bo chyba za darmo tych reklam tu nie trzymacie ]
tylko lepiej by było gdybyś umieścili je pod logo tak jak było wcześniej :)

Holly 05.09.2009 10:01

Nie jest taka najgorsza, ale jak już ktoś wspomniał, nieco odróżnia się od pozostałej części forum. No i przyzwyczajenie - dlatego wydaje się taka oczobijna.

Simona 05.09.2009 12:17

Ładne. Mi się podoba ;).
Ciężko będzie się przyzwyczaić ale przynajmniej jest coś nowego. Świerzego.

shooters 05.09.2009 13:35

Cytat:

Napisał kejlos (Post 1116398)
Mnie się w ogóle ta wersja nie podoba... Pełno reklam, tematyka ts2, puste działy a jak już coś tam jest to zwartość/praca innych autorów których nick'ów nie podano. Logo... wygląda jakby robił je ktoś który zetknął się po raz pierwszy z tematem "Grafika". Serwis w ogóle już teraz nie przypomina the sims, i myślę że pójdzie na dno bez takich ludzi jak P_aula i innych. Prawa strona za szeroka, newsy za wąskie. Menu nie wiem po co rozwijane, może dla niektórych to bajer ale z czasem stanie im się to nie poręczne, zwłaszcza że trzeba teraz "otwierać" to menu by coś znaleźć. Jeszcze wiele innych minusów widzę o których już mi sie nie chce rozpisywać. Podsumowując: katastrofa.

Łatwo mozna wnioskować z Twojej wypowiedzi że bez problemu potrafisz zrobić o wiele lepszy layout, a także poprawić kod strony i wiele innych aspektów z nią związanych, więc podziel się ze wszystkimi swoimi pomysłami, zrób stronę od podstaw, pokaz publicznie, jeśli będzie lepsza to z chęcią zamienimy :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34.