![]() |
Odp: Rezydencja Holden by Linea
najbardziej spodobal mi sie ogrod i miejsce umieszczenia, ale i sam pokoj Ericka
widze ze dom nie jest clean, ale gdybys sie potrudzila, dasz do downloadd? |
Daj do ściągnięcia, błagam. <333
|
no poprostu mnie zamurowało 10/10
|
Bryła nie jest zła, jedynie pokrycie ścian, to drewno (?) mi się nie podoba, nie pasuje.
Ogród skromny ale nawet łądny, jedyne co bardzo mi się nie podoba, to basen, a raczej to co w nim jest, gdyby to nie były simsy to nie wyobrażam sobie tego że musze wskakiwać do basenu aby kwiatki podlać :P Nie podoba mi się łazienka - okna i kwiat. Przy schodach przydała by sie jakaś barierka. W garderobie jest brzydkie pokrycie ścian. W drugiej łazience bardzo nie podobają mi się te świeczki przy zasłonie, a jak się zapali? :P W kolejnej łazience pokrycie ścian i podłogi mi się nie podoba. Poza tym domek jest bardzo ładny. Podoba mi się ;) |
No więc tak:
Bryła jest po prostu cudowna... Uwielbiam takie domy. Wnętrza natomiast są utrzymane w kolorystyce, której nie znoszę :( Ale to już mój gust... Dom jest bardzo fajny! 8/10 |
Bryła - 10/10 co by tu mówić po prostu super :)
Hall - 9/10 ładna szafa Salon - 8/10 Łazienka na parterze - 8/10 Jadalnia i kuchnia - 9/10 bardzo ciepły klimat Gabinet - 7/10 Pokój Ericka - 10/10 dobrze wyszedł baśniowy klimat Piętro - 9/10 Główna sypialnia i garderoba - 9/10 Druga łazienka - 8/10 Pokój Collien - Musi być utalentowana dziewczyna chyba :) co do pokoju 9/10 Łazienka Collien - 10/10 bardzo ładna Część ogrodowa - Beatiful 10/10 :) Garaż i siłownia - Bardzo pomysłowe 9/10 Ogólny wynik - 8.92 jeden z najlepszych domów jakie widziałem w historii ;D |
no no no supcio max to jest najpiękniejszy dom jaki widziałam postarałaś sie co prawda mam jedną zaczepkę z wielkim minusem ogród piękny ale czy to już koniec ogrodu bo z tego co widzę t masz jeszcze kawał diałki zagospodaruj to jakoś niewiem no coś wymyśl i pokaż to ale ogółem to:
9,95/10 p.s. to za ten brak zagospodarowania reszty działki |
Piękna rezydencja gratulacje. Masz talent xd :):)
100/10 XD |
Zamurowało mnie. Najładniejszy dom jaki widziałem. Brak mi słów.
10/10 |
Cudo. Poprostu dom idealny. Nie mam więcej słów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |