TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasza najlepsza rodzinka? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52219)

Tusiov 23.05.2010 19:23

Odp: Wasza najlepsza rodzinka?

Hmm.. to chyba rodzinka Kałamarz :D (robiona przeze mnie, bo jest maxisowa rodzina Kałamarz :P). Była tam dorosłą kobieta Lisa. Poznała takiego ładnego facia :O Chyba Piotr Karuzela, nie pamiętam (maxis) :P . Wyszła za niego i mieli córeczkę Nell . :P Umiała grać na pianinie xD Lisa miała męża i chyba trzech kawalerów xD

Bezimienna 23.05.2010 19:28

Ja miałam taką zajefajną simkę. miała prawie wszystkie pamiątki, na max umiejętności i wszystkie zdolności. szlag trafił zapis :D
nazywała się bodajże tak jak ja :D

Kociak 03.06.2010 19:39

Moja najlepsza rodzinka to ; Niedzwiedz ( którą sama stworzyłam )

Najpierw była 1 osoba dorosła ( Lucyna ) która była biedna Miała mały kwadratowy domek . Potem awansowała i przeprowadziła sie do troszke więkrzego domku , potem chciała nawiązać troche kontaktu z Kazikiem Koksem wkończu mineły 2 tygodnie i... Wzieli ślub ! potem troche czasu zeszło urodzili synka Igora potem Kazik zaproponował Joe'mu Samochodzikowi by sie wprowadził i Joe pomagał opiekować sie dzieckiem potem Joe zaproponował Bercie Błetnik by sie wprowadziła i sie zgodziła chwile potem Igor wcielił sie w małe dziecko ! ;)

Zapomniałam dodać że razem mieszkają w dużej pięknej Willi ...

rudzielec 03.06.2010 22:00

A moja ulubiona rodzinka to ta która powstała na cele opowiadania :)
nazwisko Temperton :P czwórka ich jest :)

Simka18 26.06.2010 12:48

No cóż moja najlepsza rodzinka to ta, którą stworzyłam dzisiaj czyli, najpierw była sama Kasia Nowak później poznała Augusta Sima i wzięli Ślub ;) teraz maja dwójkę dzieci jedno jest, nastolatkiem a drugie w wieku szkolnym he he ;) .Bardzo dobrze im się, wiedzie jak, żadnej mojej rodzince jak dotąd ;)

caalam 28.06.2010 18:49

dobra. to pamiętam tak:

rodzina Wiśnia:
najpierw to był sam Dominik, ale potem poznał moją simkę - Krystynę Żuk i się w sobie zakochali. mieli dziecko Paulinę, ale zmarła jako nastolatka. i potem Krystyna zaszła w ciąże z kolegą z pracy - Markiem Piłką (mój sim, kreatywne nazwisko). Dominik się z nią rozstał i grałam już samą Krystyną. urodziła ona bliźniaki: Michalinę i Olę. Marek zmarł i Krystyna adoptowała Gerarda, który nigdy się nie ożenił. Michalina ożeniła się z Piotrem (jej szkolną miłością), a Ola z Darkiem (kolega z pracy).

rodzina Agrest (Michalina + Piotrek):
Miśka urodziła córkę Natalię, która później osiągnęła szczyt kariery: Medycyna i syna Tomka, który oficjalnie został gejem o_o.

rodzina Lupa (Ola + Darek):
Darek zmarł cztery dni po ślubie. Ola zaszła w ciąże z przypadkowym gościem. urodziła Michała, który znalazł szczęście u boku Felicji Cosiek.

i mogłabym tak długo pisać, ale tych rodzin było potem wiele i wiele i wiele.

Ana021 29.06.2010 09:46

Hmm...jeszcze niedawno lubiłam grać rodzinką Belli z Dziwnowa,która zaszła w ciąże z jakimś gostkiem i miała bliźniaczki,potem wyszła za miastowego i mieli jeszcze jedną córkę;)
Bliźniaczki i ich siostra założyły swoje rodziny,Bella z mężem się zestarzeli,no a potem znudziła mi sie ta cała rodzina i wszystkich jej członkow usunęłam

kalafjor 29.06.2010 10:26

Moją najlepszą rodzinką było pokolenie Nastka.
Zaczeło się od tego, że była Stonka Nastka, która kochała swój ogród. Po jakimś czasie zamieniła się w simrośle, kochała zarabiać simoleony więc miała kilka biznesów: kwiaciarnie, elektroniczny chwilę cukiernię ale średnio jej to wychodziło chociaż miała chyba dwie nagrody "Najlepszy z najlepszych". Gdy osiągneła złotą rangę robotyka stworzyła dwa roboty, które pomagały jej w biznesie:Dyska- faceta i Cybermychę- kobiete byli oni małżeńswem i pojechali na miesiąc miodowy na wyspę Twikki bodajżę. Po jakimś czasie Stonka spadła na minus więc zamknęła biznes i załamała się. Cybermycha otworzyła sklep zabawkarski, a Stonka wyzdrowiała lecz jej kontakty z Cybermychą się ostudziły ponieważ ona pracowała jak wół, a teraz robot zbiera chwąłę i klientów.Stonka i Dysk pracowali w biznesie, ponieważ Cybermycha nie chciała pracować siedziała tylko w gabinecie i popijała drinki. Stonka zapragnęła mieć dziecka więc wychodowała z zarodka Pomarańcza, który kochał łowić ryby. Żyli tak przez jakiś czas aż wkońcu Stonka wychodowała drugie dziecko Cytryna, który miał podobne zainteresowania jak brat. Przy okazji Pomarańcz uprawiał szklarnię i sad za domem, bo Stonka się zestarzała. Cybermycha zamknęła biznes chwilę przed tym jak Stonka wyłączyła zasilanie jej i Dyskowi. Nie chciało mi się nimi sterować więc wywaliłem ich do skrzyni rodzin. Pomarańcz wychodował wnuka Stonce- Agresta. Agrest ożenił się z (niepamiętam imienia, załóżmy, że z Kasią) i pojechał z nią na miesiąc miodowy do Wioski Takemizu gdzie nauczył się teleportacji. Więcej dopiszę później bo imion nie pamiętam i mieszają mi się ich dzieci więc wejde do gry i dopiszę

Karolka1231 29.06.2010 11:24

Heh, rodzina Pulpecik :D.Było ich wszystkich 15 (cała rodzina). Ale potem miałam wirusa i po rodzince.

Emil96 30.06.2010 08:47

Rodzina nazwana moim nazwiskiem ( nie podam ) ma mich wsunie 22 ( 18 nie żyje )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:35.