![]() |
Odp: Przytulny domek by Naroa
Mi domek bardzo się podoba- szczególnie wewnątrz. Co tam niedopasowanie kolorystyczne- ważne że jest miło i przytulnie :D
Zewnątrz widać że miałaś pomysł i to się też liczy- wykonanie też jest ważne ale nie aż w takim stopniu. Przynajmniej nie jest to kartonowe pudełko ;) Ogród może być tylko zastanawiają mnie te dwie altanki- hę? No i podjazd dla samochodu tak umieszczony ni w pińć ni w dziesięć :D [?!] ale jestem na Tak przez duże 'T' :D pozdrawiam |
Dzięki wszystkim za komcie.
|
Bryła to dno.
Ogród też, o wnętrzach nie wspomnę. 4/10 |
Cytat:
e, lol no własnie osoba skomentowała Ci prace a Ty wyskakujesz ze słowem żal zastanow sie bo przykra jestes. :{ zamilknę lepiej. : ) jeśli chodzi o dom to nie podoba mi się nie wiem dlaczego choć kolory sa swietne. 7 edit. Liv dlaczego do Marudnika? :| |
Oj
Bryła- zbyt masywna. Lepiej prezentują się zgrabne bryły.I na przedniej ścianie- co kawałek to inne okno :| Ogród- za duży, a w związku z tym sama nie wiedziałaś jak go zagospodarować i wyszło co wyszło. Przedpokój (wpierw myślałam, że to salon)- całkiem spoko, aczkolwiek mieszanka stylów totalna (zresztą jak w całym domu :|) Kuchnia- meble modern, a pośrodku dywan i firanki z innej epoki... (przemilczmy to) Gdyby nie to, byłoby cudnie. No ale niestety... Jadalnia- nie cierpię tego typu paneli, w których dokładnie można wskazać miejsce, gdzie kończy się jeden a zaczyna drugi. Staraj się unikać takich w domkach. I ten chleb położony tak na tym stole... To jest akurat dekoracja typowo kuchenna ;] Salon- nie podoba mi się tapeta, te dywany na podłodze i fotele (jakby nie można było dać przed telewizorem kanapy- wiem, stereotypowo, ale jakoś to wygląda!) I rozmieszczenie poszczególnych obiektów też nie zachwyca... Pokój dziecka (vhyba dziewczynki ;))- najlepsze pomieszczenie. Zmieniłabym TYLKO podłogę. Łazienka- znowu pomieszanie stylów... Wgl, niebieski kolor bardzo odstaje od reszty domu (która jest głównie w ciepłych kolorach). A te szafki to imo tragedia :( Korytarzyk- no i nie wiem co napisać. Sypialnia- NIEEE! Pomieszanie z poplątanym, że bardziej się nie da! Jeśli masz już pomieszczenie to trzymasz się linii kolorystycznej, i to jest najlepsze w tym wszystkim. Tylko meblując dom trzymaj się JEDNEGO stylu. 5,5/10 A z żalami na czytelników zapraszam do "Marudnika" :) |
Cytat:
|
Ok, więc bryła do niczego. Za bardzo kwadratowa jak dla mnie ;)
Wnętrz już lepiej, ale brakuje mi tego czegoś :D Reasumując: 5/10 |
A co cały chleb robi na stole? : > Wybacz, że czepiam się aż takich szczegółów, no ale...
Bryła to dno. Wnętrza już lepsze, ale podobne do tego w czym się znajdują. Ogród dziwny, duży i w ogóle niezagospodarowany. 4,5/10 i nie "żaluj" do użytkowników może, hę? Bo to nie miłe ^^. |
Faktycznie nad bryłą trzeba by trochę popracować, bo dom wydaje się zbyt masywny, a przecież w środku jest przytulny.
Altanki są nawet ok, tylko można było je jakoś w środku umeblować, albo jakieś kwiatki doniczkowe dorzucić. Nowoczesne wejście trochę nie pasuje do klimatu domku. Dywan w kuchni jest zbędny. Obraz w sypialni zamienić na jakiś milszy dla oka parze małżeńskiej ;) Faktycznie, brak sofy w salonie (krzesła są niewygodne do oglądania długiego filmu :) ) Podoba mi się natomiast pokoik dziecka i łazienka, która moim zdaniem powinna być w takich "chłodnych" kolorach. Po małych poprawkach domek, byłby naprawdę śliczny. |
Ciekawy pomysł na bryłę :D Jednakże ogród to porażka :(
Wnętrze dosyć ładne, najbardziej spodobała mi się kuchnia i jadalnia. Pracuj dalej 6 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:46. |