![]() |
Odp: " Coś o mnie i o Tobie "
Kilka błędzików, ale ujdzie. :) Bardzo mi się podoba, czekam na następny odcinek! :D
|
Zgadzam się nieco z Gio, chociaż, do tego, że to już było - nie bardzo. Przynajmniej nie w tym charakterze i dlatego ciekawa jestem dalszego ciągu. :) Przydałaby się oczywiście praca nad tymi błędami stylistycznymi i zdjęciami. No i pamiętaj, że należy sprawdzać treść odcinka zanim się go wystawi ;) Trochę za szybko przechodzisz z miejsca na miejsce i z czynności. Coś na zasadzie ' odpowiedziała i pojechała do domu' - trochę za prędko. To samo do akcji - Mogłaś opisać uczucia Abla gdy zobaczył Różę po raz pierwszy i nie wiem dlaczego tak szybko zaczął pokryjomu do niej startować :P Mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona. Bawi mnie trochę ta cała sytuacja no i czekam na next . pozdrawiam, Volt.
|
fajne ;PP
ale kurcze myślałam, że Edytka będzie młodsza i faajniejsza ^^ a szkoda xD ale i tak superaśnie ;) |
heh całkiem nieźle ;)
no cóż wszyscy właściwie wysłowili sie na temat ortografii i interpunkcji więc o to sie nie czepiam bo ja tez mam problemy z przecinkami ;p no cóż ja też myślałam że Edytka będzie ładniejsza ale juz dobra może być xD a kiedy następny odcinek? |
Dziękuje , strasznie miło mi że ktoś jest zainteresowany xD
Krytyki się nie boje więc jak coś źle robie - mówcie :D Edytka jest starszą kobietą już moi kochani dlatego też nie jest pięknością ; ) Postaram sie zrobic już nie długo zdjęcia do nowego odcinka ... :) |
Zrób je szybciutko, jestem ciekawa, co będzie dalej. :) :D Domyślam się przynajmniej.
|
Zdjęcia już są , kawałek tekstu też więc jutro na pewno ; ) o ile dam rade z 8 godzinami w szkole :D
|
Błędy się zdarzają, ale fabuła ciekawa ..
Czekam na kolejny odcinek :D Nie lubię tego Abla, cham z niego, a ta Edytka jest wariatką! Dlatego będę czytać dalej, bo mnie ciekawi, co się stanie! :) Pozdrawiam. |
Ellien, jakby co, to pisz w sprawach ortografii i błędów. :)
|
Hm,tytul mi sie nie spodobal,ale reszta super :>
Ciekawe to sie robi coraz bardziej,fabula taka..nieprzewidywalna ^^' Czekam na nexta ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:05. |