![]() |
Odp: Make them up! - październik - głosowanie
Zagłosowałam z wahaniem, ale myślę, że słusznie ;) powodzenia
|
Trzymam kciuki nie tylko za moją faworytkę, ale również pozostałych uczestników - niech wygra najlepszy! :D
|
zagłosowałam i myślę, że słusznie, życzę wszystkim powodzenia.
|
Obserwuję temat od jakiegoś czasu:
Po pierwsze regulamin nie został zmieniony w trakcie trwania, więc się nie czepiajcie o to. Po drugie: jeżeli jeszcze raz pojawi się tutaj post w stylu "jesteś załosna/y" to osobiście obiecuję bana. Od razu dostrzegłam jakie wielkie talenty dyskusyjne w Was siedzą. Szkoda :( I co się tego tyczy, to nie zabraniam dyskusji na temat: "co zrobić?" szczególnie, że na forum panuje jakaś niepisana zasada, że można tylko mieć trzy rangi (a może i pisana), ale "nie dzielcie skóry na niedźwiedziu, bo głosowanie nadal trwa i jeszcze nikt z biorących udział nie ma trzech rang. Po prostu pomyślcie. A do Ciebie Nomad specjalna prośba o nieekscytowanie się wydarzeniami, które nie miały miejsca! Na zakończenie: życzę wszystkim powodzenia :) A na swojego faworyta zagłosowałam niezależnie od tego, czy wygra, czy nie. Kwestia gustu, przekonań i umiejętności bawienia się :) |
Taaa...zycze powodzenia wszystkim,oddalam juz glos na moja faworytke :3
|
Łojeja! a ja się cieszę, ze dostałam aż(!) 2 głosy i bardzo dziękuję Liv za szansę poprawienia zdjęć! :)
|
Gratulacje dla Wikki :D
|
gratulacje wikki!
|
Brawo Wikki!
|
Pragnę wszystkim ogłosić, że zwycięzcą październikowego Make Them Up! jednogłośnie została Wikki! Serdeczne gratulacje! :) Nazwę rangi i kod koloru (tutaj masz dużo do wyboru :)) zgłoś do którejś z administratorek. W swoim imieniu dziękuję wszystkim tym, którzy na mnie oddali swój głos :) Bardzo cieszy mnie to 3. miejsce :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:55. |