![]() |
Odp: Kamienie
Jest to przypadek, ale ja też akurat do TEGO wprowadziłam simkę jak miałam to z duchami :>
|
No widzisz ten dom jest jakiś nawiedzony. :) Ale na serio to czyste przypadki, po za tym więcej taki komunikat mi nie wyskoczył.
|
A, ta klitka. Wprowadziłam tam swoją dawną simkę Vivian (nie żyje :D), ale nie było tam duchów. Jakoś nie mam szczęścia.
Dzięki Dziurawcu za podpowiedź. :) |
Nie ma za co, ale tak jak mówię to jest przypadek. Jak się natrafi na daną parcelę, znowu innym przypadkiem jest meteoryt, który podobno po kupnie domu w niego uderza i niszczy wszystkie elektroniczne sprzęty, np. mikrofala, ale nie spotkałem się z tym.
|
Ja miałam meteoryt. Przydatne gdy szukamy skał kosmicznych, ponieważ jest ich tam trochę. Jednak trzeba mieć kasę na wymianę sprzętu. U mnie zawsze jak sprzątam po tym meteorycie, przybiega strażak i mówi coś w tym stylu: "Widzę, że miałeś mały wypadek, może pomogę ci sprzątać?" xD A ja go zawsze wyrzucam (Jeszcze mi zabierze skały!! :D)
A i jeszcze jedno... Gdzie oprócz w takich właśnie domach, można znaleźć skały kosmiczne? |
Cytat:
u mnie prawie wszędzie są . |
idź wzdłuż ulicy (jeśli jesteś w Sunset Valley) w kierunku granicy miasta. Idź na górkę ( w kierunku kryształowych źródeł) i po drodze znajdziesz dużo kamyków :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40. |