![]() |
Odp: Rodzinny Dom by Inko
Bardzo ładny domek. Pamiętam Twoje wcześniejsze prace i porównując je, widać, że szczególnie urządzanie wnętrz wychodzi Ci coraz lepiej. Nabrałaś dużej wprawy w dobieraniu i zestawianiu kolorów, mebli i dekoracji. Naprawdę bardzo ładnie. Ocena 10/10. ;)
|
Jestem zły ;p
Tak jestem zły że to twój ostatni modern ;p bo one Ci świetnie wychodzą. Więc tak Domek hmm? No cóż wyszedł ci bosko, najbardziej podoba mi się kuchnia i ta czerwona łazienka(dobiło mnie w niej te żelazko na podłodze i ten mop bez rączki o.O), ale urzekła mnie ta piaskownica ;D , przypomniały mi się młodzieńcze laat ;p ,a mi tam ten dach nie przeszkadza ;p i ładnie pasuje do tej bryły , ale każdy ma inne zdanie ;D . W tym domu panuje takie ciepło, emanuje taki jakby to powiedzieć No i oczywiście 10/10 ;D Pozdrawiam ;D |
|
Och, ach jaki ten dom jest boski ;)
Uwielbiam taką ekspresję kolorów :D Pozdrawiam |
łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał,
zatkało mnie po prostu. wszystko w domu jest świetne! Nie będę nawet wymieniać, bo zapełnię całą stronę, ale jest genialnie! Jedyne co mi się trochę nie podoba, to ogród, ale reszta, świetna. 10/10 |
E, tam :P Moim zdaniem ogród najfajniejszy :P Może nie tak :P Taki piękny jak dom :P 10 :P
|
Bryła mi się nie podoba, ale wnętrze jest mega:O.
Świetne, wszystko tak dopracowane, jeden z najlepszych domów, jak nie najlepszy, jakie widziałam. Aż mnie korci, żeby Cię spytać, z jakich stron ściągałaś dodatki;). |
Piękny, ale w niektórych pokojach wieje chłodem :<
8/10 |
Mi się podoba 9/10 ;)
|
Bryła jest taka sobie, ale oprócz tego domek jest świetnie wykonany i urządzony. Bardzo przytulny i taki "ciepły" . Strasznie podoba mi się podłoga w salonie. Z jakiej strony jest? ;) Pokój małego dziecka, nastolatki i łazienki/a są przecudowne. 9,8/10 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:10. |