TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Mamo...? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52827)

brzos 14.11.2009 15:25

Odp: Mamo...?

sporo bledow stylistycznych, zdjecia takie sobie
lekko slyszalny tupot?

Gio 14.11.2009 16:00

właśnie, sporo błedów stylistycznych, na każdym kroku. Używasz złych słów, albo niektóre umieszczasz tam, gdzie są w ogóle nie potrzbne. Tylko to rzuciło mi się w oczy, więcej nie powiem.

Może dodam jeszcze, że najpierw, kiedy przeglądałem zdjęcia myślałem, że te dwie babki całujące się na którymś ze zdjęć to lespijki :D (jedynie to zachęciło mnie to przeczytania tego drętwego opowiadania)

caalam 14.11.2009 21:24

jak na pierwsze fs całkiem dobrze. zdążyłam wyłapać dwie literówki i parę błędów stylistycznych. gdybym nie przeczytała, że to pierwsze fs pomyślałabym, że to kolejne z twoich historii o.o.

pierwszego odcinka nie ocenię. zobaczę jak akcja się rozwinie ^^.

Ellie 15.11.2009 20:12

Cytat:

Napisał Gio (Post 1152754)
właśnie, sporo błedów stylistycznych, na każdym kroku. Używasz złych słów, albo niektóre umieszczasz tam, gdzie są w ogóle nie potrzbne. Tylko to rzuciło mi się w oczy, więcej nie powiem.

Może dodam jeszcze, że najpierw, kiedy przeglądałem zdjęcia myślałem, że te dwie babki całujące się na którymś ze zdjęć to lespijki :D (jedynie to zachęciło mnie to przeczytania tego drętwego opowiadania)

lesbijki...
ale ja tez tak pomyslalam i tez dlatego kontynuowalam ;p

/fabula taka sobie, zupelnie przecietna, styl tez, ale mysle, ze sie wyrobisz. na razie nie zachwyca, ale moglo byc gorzej.
a ta akcja z ojcem... strasznie dretwa. mam podobne odczucia do liv, zawialo smiesznoscia ;p
i tyle.

Charionette 09.12.2009 21:16

jak na twoje pierwsze fs jest nieźle. Popraw tylko zdjęcia, bo ta jakość strasznie razi ;)
No i kilka niedociągnięć w tekście jest, ale da się je przełknąć :D

Pozdrawiam

Lorette 18.12.2009 20:57

Widać, że masz pewien zmysł artystyczny, swojemmu czytelnikowi chcesz przekazać, coś co siedzi w Twojej głowie i jest dobre, jednak jakby nie do końca Ci się to udaje. Na pewno duży plus za fabułę, bo jest wciągająca, jednak nie za bardzo wiem, dlaczego on tak szybko, prawie odrazu powiedział, że jest jej ojcem.

Cytat:

Przeciętny obserwator zobaczyłby wysokiego, barczystego mężczyznę w ciemnej kurtce...
odrazu widać, że czytałaś "Anię z Zielonego Wzgórza" (;

Po za tym, zupełnie nie mam pojęcia, dlaczego wstawiłaś w to tajemnicze i pełne magii opowiadanie coś tak nieromantycznego jak KAPUŚNIAK?! Może to i jest perfidne czepialstwo, ale zupelnie ten kapuśniak zepsuł atmosferę tej chwili z tym "barczystym facetem". Aha, jak już jesteśmy przy czepianiu to

Cytat:

a mężczyzna niedogolony i niewyspany.
nie podoba mi się to zestawienie, najpierw mówisz o jego wyglądzie, a potem o tym jak... się czuł (?), w każdym razie wiem o co chodziło Ci, w tym przekazie, a to chyba najważniejsze.

ogólnie opowiadanie na + i mam nadzieję, że nie zniechęcisz się małą ilością komentarzy i będziesz pisać dalej, aż w końcu dojdziesz do perfekcji, bo wiem, że to jest możliwe, z małą pomocą nas - czytelników (;

Czop92 06.01.2010 20:40

Jak na pierwsze fs to nawet, nawet ale było trochę błędów nie będę o nich pisała inni mnie porzedzili :) Pozdrawiem ..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:09.