![]() |
Odp: Cookie
10/10 Fajny ale komin za duży na zewnątrz
|
Ty zołzo ! :(( A dla mnie dedyka już nie ma : C
Bryła z zewnątrz mi się nie podoba W środku est fajnie :) 8,5 |
Ej, bryła jest świetna :) Za to mam zastrzeżenia do wnętrz. W niektórych momentach źle dobrana kolorystyka. Np. w łazience. Poza tym cudo.
8/10 |
Okna mi sie nie podobają, w środku jest ładnie. Nie podoba mi sie też łazienka i pralnia. Reszta ok ;)
|
Witam , jestem nowy na forum i chcę dodać domek , lecz nie wiem jak to zrobić ?
Wchodzę w opcje „dodaj post” ale nie mogę praktycznie wykonać żadnej czynności , typu dodanie zdjęć czy pogrubienie tekstu . Proszę o wytłumaczenie jak to „urządzenie” działa . Co do domku to o.k. , 7/10 |
No :D Wreszcie widziałam zdjęcia :)
Podoba mi się delikatna kolorystyka całego projektu. I świetna aranżacja wnętrz. Jedyne co mi przeszkadza, to te okna. One sa za wielkie. Albo trza było umieścić dom na fundamentach :) |
Podobają mi się tylko kuchnia i łazienka. Reszta nie jest zachwycająca...
|
Ładne kolor zewnętrzny mi nie pasuje yyy te śmieci na stole też nie ale mało wad dałbym 9,5/10
|
Najmniej podoba mi się bryła i wewnętrzne drzwi.:(
Wnętrze jest bardzo w moim stylu, a więc bardzo mi się podoba.(meble, dodatki itp.) Na dworku całkiem spoko.. Ogółem bardzo mi się podoba. 9/10 |
Ejj podoba mi się ;D. Bryła wcale nie jest brzydka! Ciekawy kształt, wnętrze fajnie urządzone.
Szczególnie podoba mi się łazienka, świetna ; D. Takie barwy brązowe zawsze lubiłam, więc bardzo mi się podoba ^^. I jeszcze mam takie małe pytanie ;). Pamiętasz może, skąd ściągnęłaś te róże w wazoniku? Ciągle takich szukam i nic. Pozdrawiam ;). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:27. |