![]() |
Odp: Baltemon Hill
Boska praca ! Co tu dużo mówić ? :D
Dominic, Wikki jadę z wami ;) |
Najbardziej urzekła mnie harmonijna kompozycja ogrodu. Umiejętnie i z wielką wyobraźnią rozplanowałeś otoczenie. Wspaniale wyeksponowałeś roślinność. Strefy zadrzewień i kobierce kolorowych roślin wydają się być wycięte z rzeczywistego krajobrazu. Do tego wszystkiego : strumyk, romantyczna alejka i tajemniczy bastion w tle - tworzą magiczną scenerię.
Tak piękny i bliski ideałowi ogród potrafi stworzyć tylko osoba obdarzona wielkim talentem. :) Dom choć skromny doskonale komponuje się z otoczeniem i altaną. Pięknie ! ;) |
Rozpłynęłam się nad ogordem.. cudowny.. az chciałoby się tam pospacerowac i podziwiac. domek idealnie tam pasuje. urzadzony pieknie.
no cudo. 10/10 Pozdrawiam!:) |
Wnętrze domu takie sobie, łazienka jest brzydka, zwłaszcza ten kawałek komina. W środku nie bardzo mi sie podoba, ale ogród jest przepiękny, cudowny, wspaniały itp.
|
jak na the sims 3 to naprawde fajnie ci to wyszlo.
bardzo mi sie podoba wnetrzne, jest takie przytulne. i ogolnie ogrod tez jest spoko, z jeziorkiem w srodku itd. ladnie. 10/10 |
Piękna chata, cudny, dziki ogród, brawo za pomysł z zarośniętą altanką ;) Trochę pusto w sypialni i coś mi nie pasuje w łazience, ale ogólnie 10/10.
|
Dom jest cudowny zarówno jak i ogród.
Wnętrze też jest bardzo ładne. Musiałeś się bardzoo napracować :). Pozdrawiam i czekam na kolejne prace :). Cytat:
|
ogród jest bajeczny :D
Ale nie podobają mi się wnętrza, wszędzie te same kolory i to samo drewno na ścianach. Wiem, że takie było założenie, ale nudnie to wygląda. |
Szczerze mówiąc nie dziwię się, że ta praca wygrała (co nie znaczy, że inne prace nie były ładne :)). Jest fantastyczna ;)
10/10 Nadałeś temu miejscu swoisty charakter B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:12. |