TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

Ilona 21.11.2009 21:44

Odp: The Sims 3 Wymarzone Podróże: Pytania i Odpowiedzi

gdzie w Chinach można kupić przyrząd do ćwiczeń i maszynę do robienia ciasteczek z przepowiednia?

rocktechnika 21.11.2009 21:49

Cytat:

Napisał ilona (Post 1156946)
gdzie w Chinach można kupić przyrząd do ćwiczeń i maszynę do robienia ciasteczek z przepowiednia?

Na targu w sklepiku z różnymi przedmiotami (w tej samej "kasie", gdzie możesz kupić suszone jedzenie itd.)

Wampirencja 21.11.2009 21:51

PYTANIE TECHNICZNE

Mam grę bez łatek bo mi nie działają hacki/mody/stroje niektóre.
czy po zainstalowaniu dodatku złatkuje mi tudzież hacki przestaną działać? czy też ściąga łatki oddzielnie i wystarczy że odłączę internet na moment instalacji?

Fireskull 21.11.2009 21:53

Cytat:

Napisał kawka0 (Post 1156830)
czy jak sciagne angielska wersje i wgram polskiego cracka to bedzie po polsku ??:D

W takim wypadku bedziesz najzwyklejszym zlodziejem.
Ludzie czy tak trudno kupic orginalna gre? :rolleyes:

@mod edit: tak trudno zraportować i nie dostawać zawału ?

nmin 21.11.2009 23:10

Cytat:

Napisał Wampirencja (Post 1156957)
czy po zainstalowaniu dodatku złatkuje mi tudzież hacki przestaną działać? czy też ściąga łatki oddzielnie i wystarczy że odłączę internet na moment instalacji?

Ja właśnie instaluję WP, musiałam zainstalować aktualizację (mnie to akurat nie przeszkadzało), bo bez tego nie było instalacji, nawet o kod pyta dopiero po zaktualizowaniu.

Chloé 22.11.2009 01:04

Cytat:

Napisał nmin (Post 1157065)
Ja właśnie instaluję WP, musiałam zainstalować aktualizację (mnie to akurat nie przeszkadzało), bo bez tego nie było instalacji, nawet o kod pyta dopiero po zaktualizowaniu.

Ale jak to, czy to znaczy że jak ktoś nie może mieć zaktualizowanej gry bo ma ją na innym komputerze bez dostepu do neta to nie będzie mógł skorzystać z dodatku??? :(

Wielebny 22.11.2009 10:07

Żeby zainstalować dodatek potrzebny jest patch minimum 1.5 albo 1.6 teraz nie pamiętam . Na płycie patche już chyba są dołączone .

Łezka 22.11.2009 11:01

Mam problem. Otóż moja simka Bogusława, która jest aktualnie w drugiej podróży do Chin (udało jej się zdobyć wizę za pierwszym razem) wykonuje zadanie, którego nie zdążyła dokończyć na poprzednim pobycie w Shang Simla. To zadanie wymaga aby Bogusia medytowała 2 godz. w Ogrodzie Mędrca. Jednak w ogrodzie mędrca nie ma "przyżądu do medytowania" spędziła tam cały dzień, ćwicząc sztuki walki, siedząc, odprężając się, ale nigdzie nie było opcji medytuj nawet pojechałem do sklepu ogólnego sprawdzić czy nie ma jakichś specjalnych mat do medytacji, ale naprawdę nie ma. I jestem w kropce :(, bo tylko 16% brakuje jej do zdobycia 3 wizy i utknąłem. Nie wiem jak się medytuje. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki :)

Ilona 22.11.2009 12:20

musisz kliknąć na simke,to pojawi się opcja medytuj

Łezka 22.11.2009 16:24

Odp: Pytania i Odpowiedzi

No tak, ale klikałem i jest tylko opcja zmień strój. Dodam, iż ma 1 punkt gotowania i 3 punkty sztuk walki (pomarańczowy pas).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:59.