TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Mumie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002)

Searle 27.11.2009 14:30

Odp: Mumie

A czy taka mumia w domu może umrzeć? Ma jakiś limit simowych dni?

Chciałabym przywołać mumie, ale nie chcę jej na stałe.

Chloé 27.11.2009 14:37

Mumia ma licznik dni odpowiedni dla staruszka więc pewnie może umrzeć jak każdy sim, nieszczęśliwie albo ze starości.

nmin 27.11.2009 20:00

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1160080)
Moja simka natknęła się na dwie mumie na raz w jednym pomieszczeniu (w największej piramidzie)

Moja w Sfinksie na cztery - z każdego sarkofagu wylazły, trzy były normalne, niebieskie i jedna jakaś dziwna.

Upadła Dusza 28.11.2009 14:59

Moja simka dwa razy spotkała mumie w Egipcie. We Francji i w Chinach nie było jeszcze.
Dwa razy się z nimi biła. Raz to szła sobie, wyszła mumia i ją zaatakowała. Drugim razem byłam w jakimś pomieszczeniu gdzie były 4 mumie. Łaziły sobie, nic nie robiły, simka mogła sobie chodzić blisko nich i nic, ale tylko otworzyła sarkofag, to od razu szły w jej strone. Jedna zaatakowała, druga też chciała ale simka zemdlała, a później wyszłam nią z tego pomieszczenia.

theriddlen 28.11.2009 15:14

Mojej simce mumie nie straszne - zawsze wygrywa, niestety - jedno z zadań wymaga przeklęcia się, a to jest obecnie niemożliwe.

Wampirencja 28.11.2009 16:24

Cytat:

Napisał theriddlen (Post 1160912)
Mojej simce mumie nie straszne - zawsze wygrywa, niestety - jedno z zadań wymaga przeklęcia się, a to jest obecnie niemożliwe.

Oj mam ten sam problem. Było nie wyćwiczać sima :)

theriddlen 28.11.2009 17:41

Ustawiłem 10 sarkofagów, ustawiłem, że ma wyjść mumia grobowcowa, "jedna z dziesięciu" pokonała moją simkę. Ale klątwy jeszcze nie ma:(

Makss99 25.12.2009 21:20

Gdzie ją spotkać i jak zdobyć klucz w kształcie czteroramiennej gwiazdy?
pomocy!

Starly 28.12.2009 10:30

Mumie możesz spotkać w piramiadach i świątyniach w Egipcie, kluczu szukaj w skrzyniach na skarby lub tajemnych pomiszczeniach.
Mnie już na pierwszym spotkaniu mumia zaklęła O__o Szukałem płomiennych owoców w tej małej świątyni przy bazie wypadowej. Ruszała się strasznie wolno i myślałem, że mi nie zagraża, więc zacząłem szukać w skrzyniach przy jej sarkofagu, akurat tam, gdzie była. Ona sobie gdzieś tam poszła, ale nagle pojawia się zadanie "Atak od mumi" którego nie da się skreślić i zaczęła mnie bić. Przegrałem i rzuciła na mnie klątwę. Przez tę klątwę mój sim ma umrzeć za 14 dni, pomóc ma mu Sfinks, był zły nastrojnik z twarzą mumi, podpisny klątwa. Zstało mi 12 godzin wkacaji, a musiałem jeszze przeszukać całego sfinksa! O_o Naszczęście udało mi się i mój sim zodtał wyleczony xD

Ascara 28.12.2009 13:10

A jak odczarowałeś w sfinksie mumię?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.