TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   parody vs. Zdzich Zapałka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53230)

Phuture. 14.12.2009 21:35

Odp: parody vs. Zdzich Zapałka

Sorki, ale według mnie to nie jest śmieszne, w ogóle się nie uśmiałam, a zapewniam, że śmieję się z byle czego.

Ellie 15.12.2009 17:28

usmiechnelam sie raz czy dwa, do smiesznych to nie nalezy, jest raczej glupie ;pp
podejrzewam, ze dlugo tego nie pociagniesz, ale wiadomo, ze zadna ze mnie wyrocznia.
na bledach sie nie skupialam, ale ktostam juz wymienial.

+ fryzura zdzicha wymiata.

Sherlock 15.12.2009 18:02

Świetne :D Fryzura tego Zdzicha jest the best! XDDD
Nie wliczając literówek, tekst jest bardzo dobry ;) Uwielbiam takie 'śmichy' ;DD
No i ofc czekam na kolejny odcinek :)
Pozdrawiam, 9

lizzielovesit 16.12.2009 17:09

hehe całkiem fajne :) pocieszne ;p

tallje 17.12.2009 13:09

Mi się bardzo podoba. Fryzura Zdzicha jest extra! Powalił mnie tekst:
Cytat:

(..)chciał zatkać swą bujna czupryna rurę(...)
Heh, nieźle to musiało wyglądać:D Ogólnie to b.fajnie, czekam na następny odcinek(jak będzie)9/10 za drobne błędy; )

Gio 17.12.2009 14:36

Cytat:

Napisał niet (Post 1168985)
usmiechnelam sie raz czy dwa, do smiesznych to nie nalezy, jest raczej glupie ;pp

Tak, zgadzam sie. Teraz na naszym forum modne są kryminały itp- wszystko, w czym jest akcja trzymająca w napięciu. Natomiast FS tego pokroju, a także np . Desperaci (których to miałem przyjemność poprosić o usunięcie) już nie są na topie i ja najlepiej sie o tym przekonałem.

to chyba tyle.

Volturia 19.12.2009 13:30

@up; Gio, ale Desperaci mieli niektóre elementy humoru które zwalały z nóg :) anyway miało to również swój urok - związek z forum ;>

Łezka 08.01.2010 10:17

Witam! Żeby to śmiechowo zwalało to nie, ale rozśmieszyło mnie to w niektórych fragmentach. Opinia: tak to jest pisane trochę o Wiśle o przemyśle, odcinek taki rozszczepiony na kilka wątków, które nie są dobrze rozwinięte. Może więcej będzie można powiedzieć po drugim odcinku. :)

KissForYou 31.01.2010 11:07

Takie... hmm... przeciętne. Nie rozśmieszyło mnie specjalnie, ale jednak chętnie przeczytałabym ciąg dalszy.
Cytując panią, którą poznałam na warsztatach filmowych: "Śmieszna powinna być przede wszystkim sytuacja.".
Może jestem dziwna, ale nie śmieszą mnie "łopatki do sprzątania psich kup"... :|

Sherlock 31.01.2010 11:22

Ej, no! Kiedy następna część? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:15.