![]() |
Odp: Mało misji (?)
Fakt jest bardzo mało misji tych dużych:( a jest bardzo dużo tych pobocznych np. zrób to, przynieś tamto itd Ale mam pytanie gdzie znajduje się Grobowiec Jeana Necteaux i Grobowiec Isael oraz Ogród Tuatha??
|
Te 2 pierwsze sa pod nektarnia, ogrod jest na wysepce, ale dostaje sie do niego poprzez grobowiec pod wielkimi glazami, tam gzie wystepuje najwiecej owadow
|
Cytat:
|
W Champs Les Sims dostałam następujące okazje :
- Zbadać celtyckie ruiny i przynieść coś z nich pewnej simce ( była to piłka...), - Przeprowadzić z kimś wywiad, a potem zbadać bibliotekę, bo ten wywiad coś ujawnił, - przynieść zdjęcie kwiatów, - pobiegać po mieście, - zameldować się wieeelu osobom, - zrobić nektary, - odnaleźć coś w piwnicy pod Nektarnią, - zebrać winogrona Innych we Francji nie zdążyłam zrobić, bo moje wakacje się skończyły! W Chinach: - miałam medytować, - przynieść coś z jakiegoś grobowca, - jak wyżej, - przeprowadzić sparing, - nauczyć się sztuk walki I nic więcej nie zrobiłam, bo wakacje ponownie się skończyły. Mam też pytanie : jak medytuje się w Ogrodzie Mędrca? Wystarczy tam siedzieć? Proszę o odpowiedź. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi się wydaje,że misje różnią się poziomami trudności ;)
Najprostsze są w Chinach, potem Egipt i Francja ;) tak to wygląda z mojego pkt. widzenia :) pozdrawiam ;) |
Cytat:
|
Mi w chinach pojawiają się już tylko misje typu "przynieść coś facetowi" A jestem pewny że jeszcze jakieś są bo jest dużooooooooooooooooooooo grobowców gdzie potrzeba klucz z okazji.
|
W Chinach się długo czeka na duże okazje, chyba nawet do trzeciego poziomu wizy. Więc należy cierpliwie przynosić robaki i minerały :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:57. |