![]() |
Odp: "Moc jasnego słońca" by Mika_Cute^^
Bryła i ogród może nie są zachwycające, ale wnętrza bardzo mi się podobają. Jest dużo przemyślanych połączeń i ciekawych dodatków. Najlepszy, moim zdaniem - salon :)
|
Chcę powiedzię, że tu nic nie jest przemyślane xD Zaczęłam robić ten dom dzisiaj rano. "Nowoczesne spojrzenie" zaczęłąm wczoraj rano, na tamten projekt potrzebowłam więcej czasu, bo skończyłam wieczorem ;P Aha i chcę dodać, że tu nawet nie ma ogrodu xD
|
Yhym no wiec w sumie to dom fajny , bryła i przestrzeń na działce nie jest taka satysfakcjonująca ale wszystko nadrabiają wnętrza ;d .
Bardzo fajna praca , jak tak patrzę to parę obiektów przydało by się do mojego nowego projektu ;p . |
Bryła mi się nie podoba :) Brak ogrodu, ale wewnątrz jest fajnie :)
8/10 |
Hm...Tylko mi ten dom kojarzy się z jej poprzednim :|
Bryła znów mi się nie podoba, ale wnętrze jest superowe ;) Pomyśl też nad robieniem ogrodów. |
1. Bardzo dziwna bryła.
2. Umeblowanie mi się nie podoba. 3. Ogród okropnie pusty ;p Poza tym, nawet ok :) Chyba po raz pierwszy nie dam dziesiątki; 8 ode mnie ;) |
Chryste Panie ! To jeden z najoryginalszych projektów, jakie miałem przyjemność zobaczyć w tym roku. Ta bryła i jej kształty i to przecudne wnętrze. Aż miło by było w takim czymś pomieszkać :P 10
|
hmm..no bryła nie zachwyca.
W środku lepiej.Nawet może być. Krótko i zwięźle 8/10. Pozdro^^ |
Bryła nie jest właśnie zbyt piekna, ale w srodku jest ładnie;p
Bryła: 4 Wnętrze: 5 Dodatki: Fajne wejście 5;p Ogólem: 14/18 |
Ehe, rzeczywiście bryła jest brzydka :S Bardzo mi się podoba reszta tylko trochę dziwi mnie liczba książek w kuchni.
9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:50. |