![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Cytat:
|
A! Wpadłem :D
no tak, ściągnąłem go z MTS :D I troszczeczkę przerobiłem, bo ja naprawdę nie umiem robić simów :D Podobnie jak Georgie (Marilyn ;)). Ale za to Kate i Roy to już moja firmowa robota :D karmin456- nie no :D Dobry pomysł masz. Z pewnością go jakoś później wykorzystam, bo póki co na najbliższe odcinki akcję mam już zaplanowaną z góry ;) Dziękuję za komentarz :) |
Dla mnie te simy które Ty zrobiłeś są ładniejsze, ale może to rzecz gustu :p
|
Fotostory po prostu świetne :D Pani detektyw już mi się podoba :) A pomysł z dziecinnym wyposażeniem łazienkowym jest genialny ^^ A ten jej test z cieknącym kranie jest oszałamiający. Na początku myślałam że ona z nich kpi (bo po części tak jest) ale gdyby się uważnie przyjrzeć, to nawet nie taki głupi jest ten jej test. Rozwiązanie proste - ale było trzeba pomyśleć. Dam już spokój tej Georgie. A jeszcze jedno co do niej ! ;D Gio - Georgie ;D Jakoś mi to do siebie pasuje xd No więc FS wciąga, łatwo się je czyta, ale zabrakło mi kilku znaków przystankowych ;) Jest super ^^
|
A wiesz Krzykaczu, że mi też Tom przypomina Efrona?
A tak w ogóle Kate jest praktykantką :P Co do twojego komentarza Gio. Masz rację. Jest "głową" firmy. Georgia jest przebiegłą i sprytną lisicą. Ustawiła sobie dyrektora, aby czuć się lepiej. Genialne :) Pozdrawiam |
Gimme more :D To jest naprawdę wciągające i przyznaję rację że Georgia wcale nie jest dziecinna, tylko oryginalna:) Też chcę taką szczoteczkę do zębów:)
|
Bardzo ładne te postacie... A co do FS to czekam na kolejny odcinek i na jakąś akcję..W końcu to pani detektyw:p
Z pewnością będę czytać i komentować;) powodzenia |
Georgia Roberts - z jednej strony oryginalna, ale z drugiej, jako praktykantka, za nic nie chciałabym mieć takiej szefowej. Na każdym kroku jakiś podstęp i nie możesz mieć nawet pewności, czy pani detektyw naprawdę cię sprawdza, czy tym razem po prostu kpi. Już na samym początku polubiłam Kate - może dlatego, że tylko jej myśli nam ujawniłeś.
Mam nadzieję, że kolejny odcinek pojawi się w miarę szybko, bo już się wciągnęłam ;) |
Świetny bonus ^^
Dopiero teraz zauważyłam :P sorki ;) Pozdrawiam ~ Odessa :) |
Świetna robota, już od dość dawna czekałam na Twoje fs, więc bardzo cieszę się, że przeczytałam je jeszcze w tym roku ; d
Georgie pokochałam od pierwszego wypowiedzianego przez nią zdania, strasznie podoba mi się to, że jest podobna do tytułowej bohaterki filmu "Diabieł ubiera się u prady", granej przez M. Streep, a co do fabuły to wydaje się ciekawa. Oczywiście czekam na dalszy przebieg wydarzeń ; d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:30. |