![]() |
Odp: Maleńki domek by Jarek
Zrób jeszcze raz!
Pomyśl tylko bardziej nad kolorystyką i dodatkami (jakieś obrazki,kwiatki coś) i będzie okej . |
Ogród trochę nudny.
Czarna łazienka jest straszna. I czerwona sypialnia też średnio wygląda. Pozatym nie jest źle. Nie jest pusto, to duży + 5/10 |
Jeżeli chciałbyś w nim zamieszkać to chyba masz dość dziwny gust. No, ale o gustach się nie dyskutuje. Ogród, a właściwie jego brak, nie jest najlepszy. Wnętrza zbyt rażące kolorami. Pomieszanie styli. Nie podoba mi się. Jeden z gorszych domów jaki widziałam.
2,5/10 |
Zimny , Ciemny... brzydki troche
no wiec za każde co mi się nie podoba odejmuje ptk. Koniec wychodzi 4,5/10 |
Za duża parcela, barak ogrodu. Wnętrze domu brzydkie. Nie, dom nie podoba mi się.
Pozdrawiam |
Zrobiłem nowy domek na maxisowej bryle , ale nie wiem czy go zamieszczać :)
Według mnie jest bardzo ładny i ciekawy ale nie wiem czy się z tym nie rozpędzam. |
Nie wahaj się! Wstawiaj natychmiast, bo wszyscy jesteśmy ciekawi kolejnej, wspaniałej rezydencji.
A co do tego domku... Prosiłeś o brak uszczypliwych komentarzy, więc: 2/10. Pomyślności w nowym roku :) |
KYRIE ELEJSON! Wszystko wypiszę w punktach:
Minusy: -Bryła -Kolor trawy -Kształt jeziorka -Brak ogrodu (bo te 3 drzewa to nie ogród) -Dach -Okna -W sypialni dużo elementów ze sobą nie pasuje -Kuchnia -Brak jakichkolwiek zasłon -Zbyt ciemna łazienka -Chwilami pusto Plusy: -Czasami wewnątrz jest wrażenie, że to przyczepa -Ładna biblioteczka |
Wcale w ty domu nie ma sie gdzie ruszyc.
To moje zastrzezenia: -za duza parcela -brak ogrodu, dwa drzewka i staw to zaden ogrod -pokoj z biblioteka za maly -kuchnia troche duza w porownaniu do pozostalych pokojow -lazienka brzydka za ciemno w niej jest -dom nie jest robiony w jednym stylu np. nowoczesnym, za wielka mieszanina stylow i caly domek wydaje sie byc w stylu klasycznym, po pierwszym zdjeciu, a do tego stylu pasuje przedpokoj i sypialnia, lazienka i kuchnia takie troche nowsze Slabo ocena: 3/10 na zachete ;) |
Przeciętny, 6/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:51. |