![]() |
Odp: Dom pana Febo by Jarek
Za duży ogród...Facet jak mówisz żeby cie nie krytykowali to po co wystawiasz na forum
3/10 |
Cytat:
1/10. |
Meble to nie kwestia gustu, ale raczej jego braku. Już z maxisowych mebli da się zrobić o wiele lepsze wnętrza.
Nie mogę napisać nic pozytywnego niestety na temat tego domu. Za dużo wzorów, kolorów, stylów. Do tego jeszcze kiepskie zdjęcia z trybu budowy, brak sufitów, brak włączonego oświetlenia, grafika też nie na najwyższych detalach (mogłeś włączyć chociaż na czas robienia fotek). |
Cytat:
Przyjmuje krytykę ale tak jak mówie nie chce "uszczypliwych" komentarzy. Cytat:
Przyjołem do wiadomości , że dom jest po prostu słaby i widze , że muszę jeszcze sporo się napracować , bo widzę , że moje prace nie są dobre. Staram się jak najlepiej wykonać dom jednak nie umiem was zachwycić i nie wiem czy dalsze zamieszczanie tego rodzaju prac ma jakikolwiek sens. |
przy twoim domu, moje wyglądają jak królestwo -.-
1/10 |
Chyba strasznie lubisz miszać różne wzory i kolory, i strasznie ci to wychodzi. Nie będę wymieniać co mi się nie podoba, bo jest tego zbyt dużo. Jedymym + jest samochód.
|
suchaj jesteś początkującym więc jak na takiego to okej tylko elewacja domu mnie nie urzekła i coś mnie nie rusza ale nie przejmuj sie 6\10
|
Nie, dom mi się nie podoba... Jest okropny. Przyjrzyj się pracom innych i dopiero wtedy zacznij tworzyć. Wyobraź sobie jak twój dom ma wyglądać.
Pozdrawiam |
Bardzo ładny domek ;) 10/10
P.S. Najlepsza łazienka :D |
Ogród ładny :)
Lecz dom taki sobie :\ 7,5/10 |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:01. |