TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom pana Febo by Jarek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53694)

Mixliarder 02.01.2010 10:43

Odp: Dom pana Febo by Jarek

Za duży ogród...Facet jak mówisz żeby cie nie krytykowali to po co wystawiasz na forum

3/10

seattle 02.01.2010 11:18

Cytat:

Napisał Jarek (Post 1183394)
W razie gdyby nie spodobało się prosze o to by nie zamieszczać uszczypliwych komentarzy na jego temat.

Wiesz, to już jest trochę bezczelne. Rozumiem, że życzysz sobie tylko samych pochwał i zachwytów, tak? No, ale dobrze, niech Ci będzie, nie będę za bardzo komentował Twojego zacnego projektu. Powiem tylko jedno: dom jest beznadziejny i obrzydliwy od góry do dołu. Przyprawił mnie o atak epilepsji i wymioty.

1/10.

viconia 02.01.2010 13:10

Meble to nie kwestia gustu, ale raczej jego braku. Już z maxisowych mebli da się zrobić o wiele lepsze wnętrza.
Nie mogę napisać nic pozytywnego niestety na temat tego domu.
Za dużo wzorów, kolorów, stylów. Do tego jeszcze kiepskie zdjęcia z trybu budowy, brak sufitów, brak włączonego oświetlenia, grafika też nie na najwyższych detalach (mogłeś włączyć chociaż na czas robienia fotek).

Jarek 02.01.2010 13:16

Cytat:

Napisał Czekoladowy.pl (Post 1183860)
Wiesz, to już jest trochę bezczelne. Rozumiem, że życzysz sobie tylko samych pochwał i zachwytów, tak?
1/10.

Nie nie życze sobie tak jak mówisz samych pochwał.
Przyjmuje krytykę ale tak jak mówie nie chce "uszczypliwych" komentarzy.

Cytat:

Napisał Arti (Post 1183838)
Facet jak mówisz żeby cie nie krytykowali to po co wystawiasz na forum

3/10

Nie mówie żeby mnie nie krytykowali tylko nie umieszczali zbyt "uszczypliwych" komentarzy.

Przyjołem do wiadomości , że dom jest po prostu słaby i widze , że muszę jeszcze sporo się napracować , bo widzę , że moje prace nie są dobre.
Staram się jak najlepiej wykonać dom jednak nie umiem was zachwycić i nie wiem czy dalsze zamieszczanie tego rodzaju prac ma jakikolwiek sens.

caalam 02.01.2010 14:50

przy twoim domu, moje wyglądają jak królestwo -.-

1/10

laisha 02.01.2010 16:42

Chyba strasznie lubisz miszać różne wzory i kolory, i strasznie ci to wychodzi. Nie będę wymieniać co mi się nie podoba, bo jest tego zbyt dużo. Jedymym + jest samochód.

jakubo123 02.01.2010 16:56

suchaj jesteś początkującym więc jak na takiego to okej tylko elewacja domu mnie nie urzekła i coś mnie nie rusza ale nie przejmuj sie 6\10

Charionette 03.01.2010 11:46

Nie, dom mi się nie podoba... Jest okropny. Przyjrzyj się pracom innych i dopiero wtedy zacznij tworzyć. Wyobraź sobie jak twój dom ma wyglądać.

Pozdrawiam

Sherlock 06.02.2010 12:55

Bardzo ładny domek ;) 10/10

P.S.

Najlepsza łazienka :D

EWA FARNA 16.03.2010 19:32

Ogród ładny :)
Lecz dom taki sobie :\
7,5/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:01.