TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Kawałek nieba (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53715)

SoCute... 06.01.2010 14:41

Odp: Kawałek nieba

I jest piąty odicnek :D

http://www.youtube.com/watch?v=qPcYcBCptdo

Tylko że skasowało mi się otoczenie, więc budynki w 6 odcinku mogą się lekko różnić :)
No ale, oglądajcie prosze i oceniajcie :)

Ellie 11.01.2010 19:58

o, dlaczego ja dopiero terwaz zauwazylam, ze jest odcinek? :)
wiesz, tak naprawde to nie wiem, dlaczego - bo szczerze mowiac, ani fabula, ani wykonanie nie sa superprofesjonalne i powalajace - uwielbiam ten serial, jest po prostu swietny! raczej blahy i ma kilka usterek, ale jakos totalnie mi to nie przeszkadza, ma fantastyczny klimat i bardzo mi sie podoba, az sama sie dziwie.
jakos tak mnie relaksuje ten serialik : DD czekam na kolejny odcinek.

ps. a mam cos, co mi troche przeszkadzalo, mianowicie napisy imo za szybko znikaly.

Sandy 11.01.2010 20:37

Cytat:

serial, jest po prostu swietny! raczej blahy i ma kilka usterek, ale jakos totalnie mi to nie przeszkadza, ma fantastyczny klimat i bardzo mi sie podoba, az sama sie dziwie.
jakos tak mnie relaksuje ten serialik : DD czekam na kolejny odcinek.
Mam ochotę powiedzieć dokładnie to samo. Twoje FS jest takie przyjemne, po prostu świetnie oddałaś ten wiejski klimat Golden Forest. Tylko nie lubię tych nagłych zmian muzyki. I to przedstawienie postaci mogłabyś dać jak dla mnie na sam początek, ale poza tym nie mam się do czego przyczepić. Tylko trochę mnie dziwi, że Blair tak "uciekła" od Dean'a. Spłoszyła się?
I muszę ci powiedzieć, że strasznie polubiłam Scotta ;D Ten koleś naprawdę potrafi rozbawić :)
Mam nadzieję, że kolejny odcinek już wkrótce ^^

Ellie 29.01.2010 18:26

kiedy nastepny odcinek? :{

Sherlock 29.01.2010 20:45

Obejrzałem na razie 4 odcinki i muszę przyznać, że serial jest naprawdę świetny!
I czy to na serio jest Movie Maker?! Jak zrobiłaś taką cudowną grafikę?!
Oczywiście, z całym szacunkiem, daję ci symboliczne 10/10.
I mam nadzieję, że następny odcinek będzie szybko.
Jutro obejrzę odcinek piąty i skomentuję.
Pozdrawiam, Sherlock Holmes!
I oczywiście czekam!
Powodzenia!

EDIT: Ale mi piramidka wyszła XD

Gold_Chocolate 30.01.2010 11:22

Ten serial jest fantastyczny.. ; ] Naprawdę wciąga... ;D Czkeam z niecierpliwością na kontynuacje.. ; )

Sherlock 30.01.2010 13:29

No i zaliczyłem piąty odcinek :D Mam nadzieję, że szósty pojawi się szybko, bo chcę wiedzieć co będzie dalej. I zauważyłem, że w każdym odcinku, poza czwartym, jest "CDN". Czyżbyś przy czwórce zapomniała o nim? ;) Dobra, nie wnikam w takie małe szczegóły, bo serial jest naprawdę super! Czy ja czekam na kontynuację :) Obyś ją szybko zrobiła, bo czasami potrafię być niecierpliwy. Zwłaszcza, jeśli coś wciągnie tak bardzo, jak twoje dzieło. No i nadal nie mogę uwierzyć, że to Windows Movie Maker. To jest po prostu nie możliwe, bo: grafika jest przepiękne, no i te efekty, i w ogóle! Gdybym nie wiedział, że w nim montujesz to zdecydowanie stawiałbym na dużo bardziej zaawansowany program do obróbki wideo. Hm, to chyba wszystko, bo już nie wiem, co więcej pisać. Może jeszcze wspomnę coś o fabule :) Bardzo dobrze wszystko przemyślane. W pierwszym odcinku scena z matką jest nawet wzruszająca, no i ten zbieg okoliczności, albo, jak powiedziała główna bohaterka, przeznaczenie, to naprawdę ciekawy pomysł. Widać, że wszystko jest przemyślane i zawsze, po każdym odcinku, zostawiasz sobie taką furtkę, że w każdej chwili można to kontynuować. Jak już powiedziałem, pomysł oryginalny, a zarazem bardzo interesujący. Golden Forest to rzeczywiście przepiękna okolica i sam bym się skusił pomieszkać tam jakiś czas ;)

Uff, rozpisałem się...
Pozdrawiam!

EDIT:

@down: Jak ja w nim coś robię to nie jest tak idealnie :(

Sandy 30.01.2010 16:28

@up: Ale co ty masz do movie makera? Ja nim dość sporo robiłam i grafika nigdy mi się nie psuła ;P

A autorkę chyba nam generalnie gdzieś wcięło :(

Gold_Chocolate 06.02.2010 15:37

Doczekamy się nowego odcinka ? ; (

Ellie 06.02.2010 21:51

Cytat:

Napisał juzia234 (Post 1205475)
Doczekamy się nowego odcinka ? ; (

chyba raczej nie, biorac pod uwage fakt, ze autorka od miesiaca nie wchodzi na forum.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:56.