TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53718)

αγάπη 02.01.2010 22:11

Odp: Jaki chcielibyście drugi dodatek do The Sims 3

Coś typu - The sims Gwiazda.

MacieK 03.01.2010 04:38

Cytat:

Napisał wash. (Post 1184735)
Coś typu - The sims Gwiazda.

O tak ! Reedycję dodatku Gwiazda. Wyobrażam to sobie jako całą nową okolicę jak Sunset V. ale podzieloną na miejsca pracy w showbiznesie i część mieszkalną gdzie będą małe, tanie, skromne przyczepki dla początkujących gwiazd a na wzgórzu wille otoczone palmami z ogromnymi basenami gdzie dotrą przyszłe Supergwiazdy ! :D
Aaah. Jak ja marzę o reedycji Gwiazdy. To był mój dodatek wszechczasów. Fantastyczny ! :)

Nunczaki Orientu 03.01.2010 10:22

Cytat:

Napisał MacieK (Post 1184902)
O tak ! Reedycję dodatku Gwiazda. Wyobrażam to sobie jako całą nową okolicę jak Sunset V. ale podzieloną na miejsca pracy w showbiznesie i część mieszkalną gdzie będą małe, tanie, skromne przyczepki dla początkujących gwiazd a na wzgórzu wille otoczone palmami z ogromnymi basenami gdzie dotrą przyszłe Supergwiazdy ! :D
Aaah. Jak ja marzę o reedycji Gwiazdy. To był mój dodatek wszechczasów. Fantastyczny ! :)

Taa... Stare, dobre czasy. I napewno, jak już wydadzą mają tam być te wanny co się błotem, mlekiem i bodajże... takim zielonym, mówiłam na to kwas :D:D WOGÓLE MA BYĆ WSZYSTKO :)

Sim_Ronaldinho 03.01.2010 14:51

The Sims 3 Własny Biznes

dirty_job 03.01.2010 15:44

the sims 3 magic

Chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi?:)

AlicjaJulia 03.01.2010 16:40

Mi brakuje Studiów z dwójki, Własnego Biznesu (baaardzo), Zwierzaków i, of cors Pór Roku...
Tak tak tak! Te cztery i będzie gites! :D

aluminium. 03.01.2010 17:05

Ja bym chciała coś podobnego do Zwierzaków w TS2, ale żeby było tych zwierzaków więcej.

jekyll 03.01.2010 17:24

Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

The Sims 3: Życie na wsi.

Ale na prawdziwej wsi, a nie typu Riverview -.-.

Wielebny 03.01.2010 17:36

Oczywiście The sims 3 - 4 pory roku , gdyż tego mi najbardziej brakuje w trójcę .

Chloé 03.01.2010 20:50

Pory Roku i zwierzęta - dziś grałam w TS2 słodkimi koteczkami i super byłoby mieć te opcje w trójce.
I śnieg bo kocham zimę - plus sporty zimowe, budowla igloo i różnych rzeźb ze śniegu. Może dałoby się spotkać Yeti?
I oczywiście Gwiazda - tym bardziej że nie miałam przyjemności zagrać TS a brzmi nieźle.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:49.