TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Czy opłaca się kupić The Sims 3: Wymarzone Podróże (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53856)

Simons 12.01.2010 15:35

Odp: Czy opłaca się kupić The Sims 3: Wymarzone Podróże

Czy warto? Z pewnością. Przyznam szczerze, że The Sims 3 jest czasami bardzo monotonne, w kółko to samo, ten dodatek to zmienia, nie tylko wprowadza nowe obiekty (które mi się bardzo podobały) czy fryzury, bo z resztą chodzi tu o klimat co można zakupić czyli na przykład jakąś fajną ozdobę z Chin, może z Francji czy lampy z Egiptu i to właśnie jest fajne to samo tyczy się fryzur. Zapoznaje nas ze światem innym niż Sunset Valley czy Riveriew (czy jakoś tak) każda z tych krain ma unikalne elementy np.

Chiny - Można się sztuk walki uczyć, medytować, ciekawe obiekty (ogród mędrca, smocza paszcza) kolekcje no i melodię

Egipt - Można spotkać piramidy, sarkofagi, mumie, pustynny klimat i muzykę czy wywoływać węże

Francja - Można wyrabiać nektar, fajne zdjątka porobić ;)

I wiele innych, a przede wszystkim domki można kupować ;) i są tu Antyczne monety a także wiele zagadek i reliktów, to tylko najprostsze uproszczenie tego co można spotkać w tej grze ;)

asiak155 13.01.2010 22:02

Własnie jestem po pierwszym graniu w podróże i ach i och :). Francja po prostu jest śliczna mimo, że mało się dzieje. Uważam, że naprawde się opłąca kupować ten dodatek. Jakieś urozmaicenie tej szarej codzienności simów.

anie_1981 26.01.2010 16:58

Ja nie mam zdania. Gra jest bardzo fajna, ale przynajmniej mi, szybko się znudziła. Pojechałam raz czy dwa na wakacje i stwierdziłam, że wakacje z dwójki były 10x lepsze. Ja nie jechałabym na wakacje by łazić po grobowcach, ale żeby "odpocząć". Wielka szkoda, że twórcy gry nie wzięli pod uwagę takiej możliwości, by po prostu rozbić sobie namiot na plaży, poopalać się, popływać w oceanie i pozbierać muszelki...

Xnnady 01.02.2010 15:32

Wg mnie ten dodatek opłaca się kupić i to bardzo. Większość zadań jest łatwa, ale nad niektórymi trzeba trochę pogłówkować. Wytwarzanie nektaru jest bardzo ciekawe, a katakumby i grobowce są po prostu miodzio. Świetna muzyka we wszystkich krajach, a okolice naprawdę piękne.

Sherlock 01.02.2010 15:35

Moim zdaniem warto :) Miałem okazję zagrać i muszę przyznać, że gra jest wciągająca :P

Gargamel 01.02.2010 19:20

Ja grę kupiłem i nie żałuję. Nie wyłapałem dużo błędów. Podczas wykonywania misjii w której trzeba rozbroić pułapki (Egipt), nie mogłem wejść do domu, gdyż gospodarzem był sprzedawca reliktów. Który bez przerwy jest w sklepie...

Naomi, 21.02.2010 15:41

ja posiadam grę the sims 3 - wymarzone podróże i myślę, że warto kupić, jestem zadowolona, :))

Dister 13.03.2010 08:09

Moim zdaniem opłaca się kupić ten dodatek. Może jest mało misji, ale za to są ciekawe.

SimkaDominka 02.04.2010 13:00

Cytat:

Napisał theground (Post 1189991)
A więc są pewne problemy, niektóre uciążliwe. Np. jedzenie w lodwóce cały czas się psuje, kiedy zmieniasz simowi ubranie albo przeglądasz się w lustrze simowi cofa się wiek do początku grupy. Bywa też tak, że nagle następują zmiany w drzewku genealogicznym, pojawia się nowy małżonek, masz nagle z kimś innym dzieci nie wiadomo skąd, chociaż akurat ten drugi błąd mi się nie pojawił. Jednak jest już od jakiegoś czasu patch, który naprawia te błędy, więc nie będziesz miał kłopotów.

Osobiście uważam, że warto to kupić. A powyżej wymienione błędy, no trudno, jak każda gra coś się dzieje. U mnie czasami, jak simowie jadą np. na zakupy, to znika pojazd. Co do cofania się wieku, to można kupić tort i ktoś od razu przechodzi do następnej grupy wiekowej.

blakistoni 03.04.2010 18:36

Tez uwazam ze warto,zawsze jakies urozmaicenie x3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:06.