![]() |
Odp: Seaside
Cytat:
|
Nawet nieźle. Bardzo podobają mi się łazienki, w tych salonach to może trochę za pusto.. no i czy palmy rosną razem z wierzbami? nie spotkalam sie z takim czyms xD 8/10
|
Bryła nie bardzo mi się podoba, ogródeczek jest fajny ;)
w środku nawet ładnie, tylko niektóre pomieszczenia jak dla mnie troche za ciemne. W łazienkach nie podobają mi się obrazy i kwiaty, reszta jest ok. Ogólnie dom jest ładny. Podoba mi się. |
Cailleach - dziękuje, chciałem żeby był troszkę inny od pozostałych modernów :>
laisha - dziękuję :) Inko - zazwyczaj nie zmieniam płytek w basenach :> avenly - tak, rosną ponieważ nie mam tyle 'egzotycznych' drzew :> Upadła_Dusza - Dziękuję :) Może ktoś się jeszcze skusi? ^^ |
bardzo fajny ogrodek, tylko basen mi tam nie pasuje.
świetne lustro w sypialnii, cudna bryła. 10 |
Na początek... przepiękny ogród! Uwielbiam mnóstwo roślinek, więc ogromny plus za to. ;)
Bryła bardzo fajna; ciekawy pomysł z tymi oknami. Co do wnętrza nie mam prawie* żadnych zastrzeżeń, bo dodatki są śliczne. Także świetna praca. 10 *prawie, bo nienawidzę tych białych drzwi ; ) Jakoś nie podobają mi się, zwłaszcza w tak ładnym domku. Ale to nie zmienia mojej oceny. Pozdr. :) |
no no świetny fajny ogród.Przy każdym zdjęciu mówiłam łał.ocena 10/10
|
Bryła mi sie nie podoba... wiem ze modern ale i tak jakos nie w moim stylu... wnętrze jest ok.;) najbardziej podoba mi sie salon sypialnia i lazienka na piętrze... wszystko jest dopracowane.. kolorystycznie dobrze dobrane. Ogród tez fajny dużo drzew:)
8/10 pozdrawiam.:) |
Insane - dziękii :>
Milou - dziękuję =) Ja też nie cierpię tych białych drzwi, ale nie miałem innych pasujących :< fiołek - dziękuję :) Naroa - dziękuję :> Esterkaa - Dziękuję =) Myślałem, że salon nikomu się nie spodoba, ale jak widać się myliłem :) Może ktoś jeszcze? |
Mi się podoba 9,5/10 .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:32. |