![]() |
Odp: Wymienisz się na savy?
Uuq. Ok.zaraz wstawiam :D (i sorki za nazwę sava.(to imię mojego kolegi :D)
Ale masz wszystkie dodatki ? |
Ja się moge z kimś wymienić. =) Uuq- twoja historia wydaje się ciekawa chętnie się wymienie tylko nie wiem jak spakować??
|
Ja mogę,ale ta osoba musi mieć wszystkie dodatki do trójki :D
|
To chętnie się wymienie. Ale nie mam Nowoczesnego Apartamentu.
|
Ja też mogę się wymienić, tylko nie mam WP ani NA :)
|
Nie mam NA tylko kurczę. Ale się zaopatrzę ;).
Aby wstawić musicie wejść w Moje dokumenty > Electronic > The Sims 3 > Saves i wybrać ten sav, który chcecie np. lol. I wybieracie wszystkie foldery, które zaczynają się od słowa lol czyli lol.sims3; lol.sims3.backup; lol.sims3.bad. Potem użyć programu WInRar, zaznaczyć wszystkie te foldery (pamiętajcie aby je skopiować!!!) i kliknąć `dodaj do archiwum`. Potem wstawcie na np. SendSpace. Więc mój sav możecie pobierać stąd http://www.sendspace.com/file/4whcd2 ;D Potem rozpakujcie Winrarem i wszystko wklejcie do Moje dokumenty > Electronic > The Sims 3 > Saves |
Ja już pakuje pliki. Zaraz editnę. =) Jednak może to troche potrwać bo mam słaby transfer.
Edit. http://www.sendspace.com/file/zq9dda |
Kaman szybciej ;D.
|
Mam takie małe pytanko:
w TS2 też można się tak wymieniać? |
I tak i nie. W trójce masz zainstalowane na stałe miasto i po prostu savy. Możesz mieć kilka zapisów na to samo miasto. W dwójce jest znacznie gorzej, bo musiałbyś wysłać całe miasto i na czas jak ktoś by się bawił Twoim Miłowem, nie mógłby bawić się własnym.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:53. |