![]() |
Odp: simy by 0lka
dziękuje =D
|
razi mnie połączenie maxisu z internetem jak zwykle zresztą
no i fatalna jakość ubrań ściągnij sobie pozy z mimiką twarzy, żeby sims się wciąż nie uśmiechał |
|
Ma za duże oczy i za szeroki nos (skrzydełka nosa)
Tak jest ok :) |
Co mi się nie podoba, to to, że łączysz dodatki z internetu z maxisem.
Wygląda to dość nieestetycznie. Dwie pierwsze simki, są ładne, ale nie piękne. Mają zdecydowanie za mocny makijaż, szczególnie Lauri makijaż oczu. Róża nie przypadła mi do gustu, wygląda dziwnie. Ostatnia chyba podoba mi się najbardziej :) Choć jej rzęsy są za długie. Tworzysz simy w grze, prawda? W warsztacie jest więcej opcji, spróbuj kiedyś :) Ogólnie simy nie są złe, ale też nie najlepsze. Ciekawe, co nam jeszcze zaprezentujesz :) |
Pozwolę sobie ocenić ostatnią Simkę.
Naprawdę, zainwestuj w dobre skiny z neta (dział "gdzie mogę to znaleźć? - the sims 2" zaprasza!). To samo tyczy się oczu. Tych też można znaleźć sporo, i to dobrej jakości, realistycznych. I zmień technikę edytowania zdjęć. Program Fraps i kilka modów bardzo Ci ułatwi sprawę z pstrykaniem fotek. Co do samej Simki, trudno mi powiedzieć. W tym fryzie chociażby nie widać jej brwi... Czy ona ma kolczyki? Przy rozpuszczonych włosach się nie sprawdzają... A ten nieustający uśmiech utrudnia sprawę przy ocenie. Jak się zastosujesz do naszych porad, uwierz- na obecne Simki być może będziesz parzyła z obrzydzeniem, jak się wkręcisz w "neta". |
Nie... nie podoba mi się jej gęba, czyli właściwie wszystko :|
|
nie wiem czemu, ale nigdy przy ściąganiu dodatków z Internetu nie zawracałam uwagi na skiny :P teraz widzę jaka duża różnica jest :) dziekuję:P
|
Ooo... ta już mi się bardzo podoba :)
(Tylko nie rób tego w kratkę: raz ładna, raz nie :P) |
haha, teraz obiecuję, że będą inne i mam nadzieję że lepsze :P
dzieki :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28. |