![]() |
Odp: Nastolatka w ciąży
czy ktoś z was mógłby dodać gdzieś ten pierwszy mod, który podała Ilona? Zalogowałam się na tamtej stronie ale nie mam dostępu do niego albo został usunięty...
|
odświeżam, bo rówinież potrzebuję tego moda.
|
Najlepiej to InTeenimater
|
Sorki za odświeżanie tematu, ale ma może ktoś Inteen do 3?? :P
Jest mi strasznie potrzebny :D |
Jest podobno na modujsimsy.com pobralam ale nie sprawdzałam. Niby piszą ze ma działać.
|
Odnawiam, ponieważ na swoim świeżutkim blogu opatentowałam sposób aby nastolatka miała dzieci. Zapraszam na http://simsuj.blogspot.com/
Bez modów oraz nie spowalnia gry! |
Cytat:
|
Cytat:
To wcale nie jest takie skomplikowane jak się wydaje. :P Może nie umiem przejrzyście wyrażać swoich myśli. To sposób dla osób dla których mody to czarna magia. Wystarczy aby simka była młodą dorosłą na czas porodu, a potem zamieniamy ją w nastoletnią mamę. |
Ja korzystam ze świetnego moda, jak wiadomo jestem "zakochana" w modach z NRaas Industries. Ten mod nazywa się NRaas Woohooer. Jest to rewelacyjny mod, który pozwala nie tylko na ciążę u nastolatek, ale również pozwala nastolatkom na wyprowadzenie się z domu telefonem, pozwala na pływanie nago w basenie i jacuzzi, gdy w domu są nieletni, można też wybrać jaka jest szansa na zapłodnienie po "postaraj się o dziecko". Ja zawsze się wkurzałam, że moje Simy muszą kilka razy powtarzać tą interakcję, żeby laska w końcu zaszła... :P Jest jednak po angielsku, a nie każdy zna dobrze ten język. Można też ustawić interakcje romantyczne, w tym bara-bara, jako autonomiczne... Twallan bardzo często aktualizuje swoje mody, dlatego po instalacji łaty\dodatku\akcesoriów, nie trzeba długo czekać na wznowienia.
|
Anie, wielkie dzięki, wreszcie mogę wyprowadzać moje nastolatki z domu.
Mam już Master Controllera, Moduł cheatowania (czy coś w ten deseń), mod na zmianę drzewa genealogicznego i CAS-u oraz ten co podałaś w swoim poście. Jakie jeszcze jego mody są warte polecenia? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:35. |