![]() |
Odp: Otra casa
Ogród jest cudny, jednak nie podoba mi się ten podest z kwiatami za huśtawką. Nie wiem, czemu ma to służyć.
W środku jest przepięknie. Bardzo mi się podobają te wewnętrzne oszklone ogrody. Kuchnia bardzo przypadła mi do gustu. Jest skromna - takie lubię. Myślę, że w jadalni było by lepiej, gdyby stół był ustawiony prostopadle do okna, a nie równolegle. W pierwszej sypialni do wymiany tapeta i jednak ten obrazek :) Druga sypialnia o niebo lepsza. Podoba mi się. Pokój dziewczynki taki sobie. Przeraża mnie ten obrazek z króliczkiem obcinającym poroże jelonkowi. Coś okropnego! Bardzo ciekawe wykonanie basenu. Piwnica typowego podróżnika :) Ja nie stawiam ocenek. Napiszę tylko tyle, że po niewielkich poprawkach dom wyglądał by jeszcze wspanialej, niż teraz :) |
Nie, bryła jest świetna.
Nieco nie podoba mi się 1 sypialnia, ale i tak domek jest super! 10/10 |
Szafka w łazience n i e p a s u j e
Ale, niech stracę :D 10/10 |
Domek jest cudny. Wyśmienity pomysł z tym ogrodem w środku domu.
Tylko nie podobają mi sie obrazy w pokoju dziecięcym. No, może nie tyle co nie podobają się, bo są piękne, ale po prostu nie pasują. Są takie przygnębiające, a pokój dziecka powinien być wesoły i radosny, a te obrazy na pawne temu nie sprzyjają. Gdyby był to pokój nastolatka to jak najbardziej rozumiem, ale ba(c?)horka? Poza tym jest fajnie i nowocześnie. Ogród jest bardzo ładny, przytulny, czego nie można natomiast powiedzieć o domu. Za dużo wolnych przestrzeni, co sprawia, że dom nie ma w sobie ani grama przytulności. Jednak nie każdy dom taki musi być. Ale takie osobiście preferuję. Tylko, że to kwestia gustu. Ogólnie jestem na tak, lecz możnaby ciupinke pozmieniać. 8/10 |
Dom wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, szczególnie piwnica, ogród oraz druga sypialnia, bo pierwsza jest zupełnie nie stylistycznie zaprojektowana do reszty mieszkania. W ogrodzie nie podoba mi się jedynie ułożony mini szpaler "parkanów" na fundamentach, wygląda zbyt monotematycznie. Tak jak wspomniałem wyżej reszta jest OK. Ocena: 9/10 pkt. Pozdrawiam D_S
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33. |