![]() |
Odp: Tajne otocenie?!
No to łatka sprawę załatwi i jakby miała jakieś wadliwe dodatki z neta niech wywali na pulpit folder downloads.
|
miala kilka ale na starym kompie. teraz nie ma ani jednego. a i dzieki powiem jej o tej łatce
|
A nie prościej wywalić to otoczenie? :| Żadne łatki akurat tutaj NIE POMOGĄ. Już więcej da reinstalka gry ;D
@Remus: w naprawdę MAŁEJ ilości przypadków jest tak, że do dodatki psują grę (nawet hacki i mody) |
Cytat:
Jak znajdę fotki, to lepiej wytłumaczę... |
Ha! To wcale nie jakaś historyjka ;P Gdzieś czytałem, że jest takie otoczenie, tylko trzeba do moich dokumentów przenieść jakiś folder, który znajduje się w katalogu z grą B)
Niestety nie mam zainstalowanych zwierzaków, więc ja się w to do końca nie mogę "zagłębić" ;) EDIT: Gio, może ten jej dziadek coś popstrykał XDD |
właśnie chciałem napisać to samo co bubel- po zainstalowaniu nowego dodatku, gdy wchodzi się do otoczenia tak jakby ładowały się nowe funkcje i są one podpisane właśnie Magia, Pogoda, Tereny Wakacyjne no i Zwierzaki też ;)
Edit: Sherlocku, wątpię żeby jakaś tam koleżanka czyjejś tam sratatatata bawiła się folderami w grze ;) |
nie w zwierzaki nie ma tajnych otoczen ze np. jestes magikiem i masz magie. nie. to tak jak mamy do wyboru milowo, werone itp. jej pojawilo sie ZWIEZRAKI OTOCZENIA NIE DA SIĘ USUNĄĆ! nie ze włacza milowo i wtrakcie ladowania wyskakuje zwierzaki bo to normalne. w wyborze otoczen ma takie cos.
|
Cytat:
|
oczywiście sherlock : nocne życie, młodzieżowy styl, ikea, moda z h&m, podróże, zwierzaki no i tyle a i pozyczylam jej 4 pory roku
|
Dzięki ;) Ale jeszcze muszę wiedzieć, ile FOLDERÓW ma w 'Moje Dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods', nie licząc folderu "Tutorial". I czy ma jakieś własne otoczenia? Jeśli tak, to ile?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:57. |