![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Jeeee, mam nadzieję, że będzie cudeńko ;D
|
"Różnorodność wyboru własnej kariery jest olbrzymia". - A jak dla mnie to mało tych zawodów dochodzi.
Przypomnę, że ma być: strażak, pogromca duchów, artysta, stylista, detektyw, rzeźbiarz i architekt. Mogli wrzucić wszystkie kariery z The Sims 2 i byłabym zadowolona :) |
pogromca duchów - :D Może będą rytuały lub specjalne opcje na grobach np. "przywołaj ducha" ?
|
Dyktator mody i architekt wydaja się być interesujące ;)
Ciekawe w jakim stopniu nasze simy zmienią miasto, heh. |
Cytat:
Tak samo ze stylistą. W końcu będzie można ubrać miastowego bez ciągłego przełączania rodzin W koncu będzie można trochę bardziej urozmaicić. Będzie troche przedmiotów ukrytych, czyli do wlasnego wytworzenia (rzezby) zamiast do kupienia w trybie kupowania (chociaz pewnie szybko pojawia sie na to mody). Czesc zawodow pewnie bedzie na zasadzie okazji, tak jak w WP, bo nie wiem jak inaczej by się dało to rozegrac, zeby nie narzucac graczowi rozrywki (ktos moze nie miec ochoty np. na trzesienie ziemi czy pozar na obcej parceli) |
powinni dać tez zawód archeologa,byłoby to fajne urozmaicenie wp
|
Mam nadzieję, że z tym widokiem na wnętrze remizy to nie ściema. Ogólnie nieźle się prezentuje.
|
O ilona ma rację. Archeolog by się przydał =)
|
Dodatek bardzo mi się podoba. Myślałem o podobnym, ponieważ dotychczasowe kariery już mi się znudziły. Na pewno kupię! Aż zachciało mi się grać w simsy ;)
|
Oo fajnie! Na pewno kupie! Też myślałam o czymś takim jako następny dodatek.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05. |