TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Czego chcecie dokonać w ts3. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55039)

Charionette 21.03.2010 09:51

Odp: Czego chcecie dokonać w ts3.

Cel? Nie mam większych celów... No może 10 szczebel kariery wojsko i wychowanie dzieci :D

Łezka 21.03.2010 10:16

Ja mam nowy cel... Simką Bogusią zdobyć we wszystkich trzech miastach wakacyjnych trzeci poziom wizy. :) Mam nadzieję, że przed jej śmiercią mi się uda, a ma 15 do stania się dorosłym - na koncie ma drugi poziom wizy w Chinach, ale brakuje jej 11% żeby mieć trzeci, a w Egipcie ma zaczęty 2 poziom wizy. :)

Tofik 21.03.2010 10:24

Mój cel to zrobić pokolenie rodziny Wędkarskwo-kucharsko-ogrodniczej

Narazie jeden potomek

Łezka 21.03.2010 10:25

O ja też mam za cel kontynuowanie pokoleniowej hodowli czosnku o jakości doskonałej.

Tofik 21.03.2010 10:28

Mi dokladnie chodzi o wieczne życie(ambrozja)

Łezka 21.03.2010 10:31

Mam jeszcze jeden cel.. stać się mumią.

TrueWildLove 21.03.2010 13:25

Moim celem jest stworzenie wielkiego drzewa genealogicznego. I granie simami bez kodów żeby sami dorobili się ładnego domku i wiedli w miarę szczęśliwe życie.

Arkia 03.05.2010 21:06

Jak grałam w dwójce, to miałam rodzinę Draconiuszów z 6 lub 7 pokoleniami, w trójce starałam się to powtórzyć, ale mi nie do końca wyszło. Więc zrobiłam simkę, zakochałam ją w Cyku, (Cyk10n S0rd, czy jakoś tak) urodził się maluch (Cyk się nie wprowadził, jest tylko chłopakiem mojej simki), teraz dzieciak jest w wieku szkolnym, a Navia (czyli moja simka :) ) stara się napisać jak najwięcej książek. Karmię ją co jakiś czas ambrozją. Nie wyłączam trybu starzenia się, bo mały musi urosnąć, a inni w mieście mają się starzeć :> Po za tym, chcę żeby Navia osiągnęła maksymalny poziom wszystkich umiejętności (wizy mnie nie obchodzą, bo nie lubię misji).

Asa17 05.05.2010 12:10

Moim celem jest poprowadzenie wieeelopokoleniowej rodzinki ;) Kawał czasu gram już w The Sims, ale jeszcze nigdy nie udało mi się dojść do 4 pokolenia. Bardzo często zmieniam rodzinki :P

kleopatran 06.05.2010 19:04

Ja podobnie:) - Na początku zrobiłam jedną parę która urodziła bliźniaczki i trojaczki i wybrałam najładniejsze dziecko,potem kodem je zmieniłam w młodego dorosłego i teraz to dziecko ma dzieci i znowu wybiorę najładniejsze, które się wyprowadzi itd.itp. - Mój cel to zapełnienie Riverview moją rodzinką :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48.