TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Ostatnia Podroz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55314)

mario 08.04.2010 14:46

Odp: Ostatnia Podroz

Trailer jest spoko, ale dopiero tak gdzieś od 3 minuty. Wtedy to można nazwać trailerem. Bo pierwsza połowa to raczej jakiś prolog... Ogólnie to strasznie mi się rzuciło w oczy nagrywanie z dźwiękiem z gry. To wszystko zepsuło. Dobrze, że tylko na początku. Jakbyś ustawił z wyłączonym dźwiękiem przy nagrywaniu, to miałbyś sporo klatek/s więcej, a tak to wszystko nieźle się przycina. Aha, i "o co" się pisze osobno, nie razem. ;)

Malfurion 08.04.2010 23:31

Wiem niestety te bledy zauwazylem jak juz dodalem trailer wiec czasami wychodza takie byki przy pisaniu na klawirce ;)

Volturia 09.04.2010 12:51

Sam pomysł mi się podoba. Bardzo chętnie zobaczyłabym pierwszy odcinek ( o ile już go nie nakręciłeś, myląc pojęcie zwiastun o.O )
Anyway chciałabym się poznać tytuł muzyki z czołówki. Bardzo nie spodobały mi się te niedbałe poprawki. Jakby nie można było po prostu edytować tekstu w programie montażowym - coś wymyślić...
Mam nadzieję, że już wiesz co to trailer.
Spodobały mi się ruchy kamerą, były w porządku.
Powodzenia /. VOLT

Mika. 10.04.2010 20:22

Poysl mi sie podoba ;) fajnie zmontowane, podoba mi sie muzyka, lecz sa blewndy w dailogach. zapowiada sie nawet fajnie ;)

dirty_job 12.04.2010 19:56

nudy. mało ciekawe i za długie. 4/20

Malfurion 03.05.2010 01:01

Pierwszy odcinek juz jest
http://www.youtube.com/watch?v=HALSh0J1X4g
Jest on troche krotki i moze byc nudnawy ale wiecie to pierwszy odcinek ;)

Searle 04.05.2010 10:15

Faktycznie krótkie, bo intro zajmuje ponad 1/3 odcinka.

Razi mnie to, że nie ma polskich znaków.
Robisz błędy: nie wiem, czy to wynika z Twojej niewiedzy, czy to przez przypadek ale: 'po tej', a nie 'potej'; 'nie wiem', a nie 'niewiem'; 'u mnie', a nie 'umnie'.

W trailerze było inaczej, z tego co pamiętam. Andy leżał na plaży, a Jack go znalazł. Tu zmieniłeś tą sytuację, bo to Andy zagadnął Jacka.

Robisz piękne ujęcia i za to należy Cię pochwalić.

misterio 04.05.2010 16:43

Jeejku, ten wstep jest taaaki dlugi! Nie lubie tez, jak postaci sa przedstawiane w ten sposob, ze wymyslasz jakies inne imie i nazwisko, jakby cos nam to mowilo.
Takie wstepy pasuja do jakichs ciekawych filmow kinowych, a nie do seriali...
Nie rozumiem zdania "W glowie ciagle mialem..." - co ?
I tak jak pisze Searele - te bledy z laczeniem wyrazow. "Niewiedzialem"
Dziwne bylo to, ze jeszce nie wiedzieli jak maja na imie, a juz mowili sobie na "ty" oO
Troche draznil mnie ten brak polskich znakow, bo w filmie nieciekawie to wyglada.
Widok rzeczywiscie ladny ;D Czekam na kolejny odcinek, bo moze to byc ciekawy serial ;)
Tylko mam nadzieje, ze nie bedzie taki nudny (chodzi mi o ten wstep) Nie lubie takich smetow :P
Pozdrawiam

Malfurion 05.05.2010 00:32

Cytat:

Napisał Searle (Post 1243032)
Faktycznie krótkie, bo intro zajmuje ponad 1/3 odcinka.
W trailerze było inaczej, z tego co pamiętam. Andy leżał na plaży, a Jack go znalazł. Tu zmieniłeś tą sytuację, bo to Andy zagadnął Jacka.

No to sie mylisz :) Pokazalem jedynie jak Jack lowi ryby a Andy zobaczyl go w oddali ;)

Cytat:

Napisał Searle (Post 1234032)
Robisz piękne ujęcia i za to należy Cię pochwalić

Dziekuje :)

Co do intra to on jest tylko w 1 odcinku potem go nie bedzie, co do braku polskich znakow to dlatego ze nie mam polskiej klawiatury, a jezeli chodzi o bledy to po czesci sa one z niewiedzy a po czesci z niedopatrznosci ;)
Pozdrawiam i dziekuje

Sherlock 08.05.2010 14:02

9,25/10

...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:35.