![]() |
Odp: Domek Niebiańskie Wzgórze
Witam serdecznie!
Wady: - obmierzłe wzgórze na którym stoi cała zabudowa - jadalnia przed wejściem - śmietnik przy jadalni - troszkę oczopląs mnie przeszedł jak zobaczyłem ten skrawek ogrodu - auto pourywa sobie błotniki na takiej drodze, nie wygląda to estetycznie - ten ogrom drzew na samym przodzie to niewypał - środek niczym nadzwyczajnym nie przyciąga - bryła, jak bryła... nie zawsze minimalizm i funkcjonalność da się połączyć z pięknem - elewacja budynku odstraszyła by nawet skunksa, a te kinkiety zewnętrzne również urodą nie grzeszą - dachówka to też pomyłka, bo jeszcze bardziej zaognia wygląd domu - to wzniesienie, a raczej prostokąt, na którym jest domek to kojarzy mi się z wałami przeciw powodziowymi, czyli tak jakbyś chciał uniknąć zalania ich domu TO jest mój opis tej twórczości ocena nie będzie powalająca, lecz skóry z Ciebie nie zedrę - 3/10 pkt. Konstruuj więcej, słuchaj się rad, a będziesz robił dobre domki... w końcu 3 to nie jeden... :) Pozdrawiam D_S |
Bryła prosta, za prosta. I jak wyobrażasz sobie codzienne wjeżdżanie i wyjeżdżanie z tego podjazdu. I to tyłem : O Założe się, że przy takim wjeździe pogubił byś zderzaki. Całe wzgórze jest zbyt sztuczne. W kuchni bardzo łazienkowe płytki. Reszta jest ok :)
|
bardzo mi się podobają takie małe domki. Co prawda wzgórze samo w sobie jest dziwne, bo to jest coś na rodzaj małego kopca :D, ale jest naprawdę super.
8 |
Jak na twój pierwszy domek jest dość dobrze, dość dobrze, abym pochwalił cię za to, że nie powięęęększach pomieszczeń i za to, że starasz się unikać oczodajnie pustych miejsc. Najlepiej wyszła ci sypialnia i kuchnia, one razem zasługują na 5,0, bryła na 0,5(- za brak ogrodu), a reszta wnętrza 1,0 :)
Podsumowanie: 6,5 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:04. |