![]() |
Odp: Śmieszne, dziwne sytuacje z życia waszych simów
Rukia... wejdź w "Mój komputer" następnie w dysk gdzie zainstalowałaś TS3, następnie wybierasz Electronic Arts potem The Sims 3, a następnie Screenhots - czy jak to się tam pisze... w tym folderze będą zdjęcia z gry. :)
|
Dziurawcu chyba coś Ci się pomerdało :P , zdjęcia z gry są w C:\Users\Nazwa użytkownika\Documents\Electronic Arts\The Sims 3, czyli w dokumentach w folderze Electronic Arts i tam w folderze Screenshots ;)
|
MrsLadyDoris - Nic mi się nie pomerdało... Ja mam tak umieszczony folder z grą... :)
|
Dzięki za pomoc
|
U mnie, Kosiarz wziął zabrał Simkę i wszedł do mnie do domu, wyjął śmieci z kosza i rzucił na ziemię :P A raz jak zabrał w innej rodzinie, takiego gościa to po zabraniu go, zaczął u mnie czytać książkę pt.,,Czy jesteś moją mamusią" hehehe :D
|
Raz mój Sim dostał okazję, żeby pojechał do Egiptu rozbrajac pułapke. Najśmieszniejsze było to, że małe dziecko mi dało taką okazję :D : D .
|
Moje dokumenty/Electronics arts/The sims 3/screenshots.
|
Zabawne bylo gdy skonstruowalam kopacz. Moja simka poszla kopac nim dziury w ogrodku poznym wieczorem i wszyscy sasiedzi sie zlecieli do niej. Oczywiscie wszyscy niezadowoleni z tego i teraz moja simka ma z nimi status "nielubiana" :-) Nie chca nawet przyjsc na jej przyjecie.
|
Cytat:
|
Raz w domu moich simów nie było ani krzesła ani kanapy i jak moja simka coś jadła to jadła i siedziała na kiblu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:08. |