![]() |
Odp: Kiepski świat
Ja teraz tylko czekam, aż dokończysz meblować i wstawisz zdjęcia na forum ^^
A twoją dotychczasową pracę oceniam na... 10 ;) |
Nie no bosko... Dom jest przerażający w środku, ale tym samym osiągnęłaś swój cel ;)
Idealnie oddałaś ten klimat 10/10 |
Nie no kopara mi opadła :D w życiu bym nie pomyślał, że takie coś w simsach można zrobić :P 11/10 ode mnie :D
|
wow ! jestem pod przeogromnym wrażeniem.. ;oo
tooo.. jest wspaniałe! :) masz megaaa talent, zazdroszczę ;) zdolniacha ;p 11/10 ^^ |
moim zdaniem to do takiej dziury nie pasują niektóre rzeczy np. w kuchni jest za duzo rzeczy na blatach a w salonie panuje za duży porządek a w całym domu jest za wiele oświetlenia reszta jest poprostu idealna do łazienki nie ma się co przyczepiać ta wanna mi się bardzo podoba
9,7/10 |
Fajne. Z zewnątrz mi się bardzo podoba. W środku troche mniej.
W takiej wannie nigdy bym nie chciała się wykąpać :P |
zumzool, Liza***, Sherlock, Charionette, grzro, tusiaaa3, misk, Upadła Dusza - dziękuję :)
Liza*** obiekty mam głównie z thesimsresource.com (niektóre płatne) , aroundthesims3.com , simstrastos.com Sherlock już dalej nie będę meblować, musiałam zrobić reinstall gry, po którym, że tak powiem zaczynam wszystko od nowa, nie instaluję niczego co było robione przed aktualizacją i Karierą. |
Cytat:
|
bardzo klimatycznie zrobione budynki, przeglądam od pewnego czasu prace w ts3 i zaczyna mnie ta gra przyciągać ;D
co do budynków to ich wygląd świetnie pasuje do zamierzeń! GRATULACJE! |
Jak na zaniedbany dom jest ekstra :) Świetnie ci wyszedł. Każdy szczegół dopracowany :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00. |