![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
A jak jest z lekarzem? Moze przyjmowac ludzi w domu? Na pudelku bylo zdjecie lekarza, ale w grze jest tylko zwykla medycyna.
|
jeżeli właścicielka miała na dymku ciuchy, to było potrzebne zmienić ciuchy. A klientka nie. Bo już tak jest.
|
"kataklizmy" są losowe?
|
ja też mam pytanie co z tym lekarzem?
w profesjach nie zauazyłam, a jak wybieram normalnie kariere medycyny to nic nowego nie mam.. |
Który zawód jest najfajniejszy tzn. ciekawy i w ogóle ?
|
Magda1984, podejrzewam, ze to co widzialas na pudelku, to byla postac szalonego naukowca, a nie lekarza. Ale potwierdzenia musisz szukac u innych, bo sama gre bede miala dopiero dzisiaj.
|
Cytat:
No jakoś nikt nic szczególnego o lekarzach nie mówi, a miała to być kariera taka sama jak pogromca duchów, architekt czy wynalazca. Jednakże ktoś na forum mówił, że lekarz po prostu wchodzi do szpitala i go nie widać. Aczkolwiek chyba robi coś jeszcze. Przynajmniej powinien. Niech ktoś potwierdzi bo gry jeszcze nie mam, więc głowy nie dam. |
Poza pracą w szpitalu może testować leki na pacjentach, a także wykonuje zlecenia poza godzinami pracy w szpitalu. A wy czytajcie dokładniej forum bo w temacie The Sims 3 Kariera - dyskusje już o tym pisałam!
|
Czy w Karierze jest pogoda?
|
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:32. |