![]() |
Odp: Wiejskie klimaty 2
Bardzo podoba mi się ta renowacja. Bardzo fajnie urządzone wnętrza, dom z zewnątrz też bardzo fajnie się prezentuje :P
10/10 |
Rewelacja! :)
Brak mi słów :P Najbardziej podoba mi się w domu kuchnia i strych :D No i ogródek też ładny ;) |
Jejku, jaki śliczny!
Rzeczywiście oddaje wiejski klimat. Najbardziej podoba mi się strych, jest taki uroczy! Uwielbiam bałagan, a tam takowy w stu procentach panuje. Cały domek jest z reszta cudny. Boska kuchnia i jadalnia. 10/10 |
Może i tak. Ponieważ na moim komputerze nie otworzyły mi się wszystkie zdjęcia, to miałam taki pogląd. Teraz nie jestem na swoim i widzę różnicę. Przepraszam za tamtą opinię. ;) Cofam i jednak ocenka 11. ;)
|
O rany, ale śliczne! Jedyne co mi się nie podoba, to dywan w salonie. Cała reszta cudna :)
|
Domek jest bardzo ładny, ale mnie osobiście nie powalił.
Stosujesz masę dodatków z neta, a ja nie lubię tak zagraconych domków (piszę tu szczególnie o kuchni). Strychu się nie czepiam, bo tam powinno być zagracone i taki mi się podoba (fajne te pajęczynki:) ). Nie podoba mi się ogrodzenie - takie sklejone z resztek kilku starych. Dom przez to, i inne kompletnie poniszczone rzeczy, sprawia wrażenia, jakby tam totalne biedaki mieszkały albo kanibale z filmów pokroju 'Wzgórza mają oczy' :P (tak mi się skojarzyło :) ). |
Domek świetny :) chyba nawet lepszy niż poprzedni. 11/10
|
Bardzo ładny domek, szczególnie z wierzchu. :D
Ocena:10 |
Jestem zachwycona.. az bym chciala tam pojechać i pomieszkać kilka dni.:)
Cudowne!! Brak slow:O 10/10 pozdrawiam:) |
Piękny, przytulny nie ma minusów jak dla mnie. Sama bym w nim zamieszkała. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |