TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=241)
-   -   Amityville (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56171)

Serakel 30.06.2010 21:33

Odp: Amityville

Wyspa bardzo ładna, tyle ze drogi za strome , trudno byłoby wejść i wjechać, widać że ekologiczne, pogodne i słonecznie !miasto nie pogoda!, jest super sama mogłabym tam zamieszkać.

Paka 05.07.2010 21:37

Fajnie umiejscowiony;]

shan 10.07.2010 16:27

Super fajne miasto, tylko te strome drogi...;)

szyszka9797 03.08.2010 21:43

Miasto świetne 10/10 . Co prawda jak już zauważyli moi poprzednicy skrzyżowania trochę nie teges , ale to tylko symulator życia więc do kraksy dojść nie może xD

Wielebny 03.08.2010 22:57

Zacznijmy od ukształtowania terenu.
Góry nie wyglądają zbyt przekonująco.
Za bardzo spadziste gdzieniegdzie i zupełnie łyse bez drzew, samo pokrycie powierzchni gór również mało realistyczne.
Świat ubogi w roślinność. Miasto niby ekologicznie, a na budowę domów wykarczowali chyba prawie wszystkie drzewa w okolicy.
Same parcele i zarówno świat sprawia wrażenie robionego na szybko niedokończonego i bez dbałości o szczegóły. W całym otoczeni nie znalazłem ani jednego krzaczka, tylko trochę porozrzucanych drzew.
Drogi spadziste i do tego do miasteczka nie prowadzi żadna droga, więc pewnie narzekają na brak nowych mieszkańców.
Podsumowując nic ciekawego.
Ocena 3/10

Björk 03.08.2010 23:02

Weszłam sobie w temat, bo wyobrażałam sobie po nazwie, że to będzie coś rodem z horroru ;D
Trochę przyznaję się rozczarowałam...
Bo świat jest funkcjonalny (w sensie - wszystko w jedny miejscu, wszędzie blisko). To duży plus Twojej pracy.
Ale brak jednocześnie jakiegoś klimatu... Wiem, wiem, pewnie nie wiesz o co chodzi, ale ja nie potrafię się wyrazić ;)
No taka zasłużona 4 :)

Searle 26.07.2011 15:16

Cytat:

Napisał Björk (Post 1285297)
Weszłam sobie w temat, bo wyobrażałam sobie po nazwie, że to będzie coś rodem z horroru ;D

Również myślałam, że to będzie opustoszała mieścina, ale ogólnie mi się podoba, bo jest dużo roślinności i miasto samo w sobie nie jest duże, co lubię.

kopalny98 16.09.2011 14:39

Hmmm co by tu powiedzieć. Miasto jest piękne i ekologiczne tylko mam jednego minusa! Skrzyżowania! Ja sam kiedyś miałem podstawę i jakoś pasy udało mi się zrobić. Ogółem może być. Daję 6/10 i pracuj dalej i możesz (jak chcesz) dać download.

octavessens 23.10.2011 13:28

okropne moim zdanie. jakby tak zrobione na odpieprz. nie dopracowane.

Domnia 07.12.2011 18:05

Urokliwe miasteczko... dosyć skromne, mam tylko zastrzeżenia co do stromych dróg. Ładnie położone, ekologiczne- ogólnie całkiem ładne.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06.