![]() |
Odp: Najlepszy NPC!
ja nienawidze kostuchy bo jak wszyscy w rodzinie mi umra to sobie mieszka w moim domu
Najbardziej to ja lubie Policjanta PS mój pierwszy post |
mroczny kosiarz najlepszy raz go widzialem jak w restauracji cos jadlxd
|
Ja za to lubię włamywaczy i pokojówki no i opiekunki do dzieci .
|
Ja uwielbiam moimi Simami flirtować z pokojówkami (Simy) i technikami naprawczymi (Simki).
A tak w ogóle to najbardziej lubię kosiarza :D |
No Mroczny zdecydowanie :D no poza nim to może jeszcze lokaj xD
|
Opiekunki do dzieci to zgroza! Wiecznie jakieś niekompetentne, dzieciaki zasmarkane, zafajdane i tyle, ale harują u mnie po nocach żeby rodzice nie wstawali. Pokojówki też potrafią pójść nie kończąc pracy bo za późno dla nich, lokaj za dużo marnuje jedzenia, majstrzy czasem wychodzą zabierając kasę ale nie naprawiając sprzętu, a komorników nikt nie lubi. Kostucha jest najlepsza, przychodzi tylko jak jest potrzeba, nie marudzi, nie bierze pieniędzy za usługę, robi szybko, sprawnie i bez bólu, a czasem nawet pofigluje z nami w łóżku czego skutkiem może być potomek ze skórą czarną (nie afro tylko żywy czerń!). Tak więc Mroczny Kosiarz wymiata!
|
Pokojówka, bardzo fajny strój :D
|
Pokojówka , bo ma fajne ubranko .
|
Kocham straszyć siostrę złodziejem, kiedy mi dokucza :P Raz ona uciekła z pokoju, a ja się mega uśmiałam :D Mroczny fajnie rzeczy robi, ale po zabiciu moich simów śniło mi się, że się spaliłam, więc już go nie widuję... Nie mam ulubionej.
|
Lokaj albo za dużo gotuje, albo tylko łazi i sprząta:P
Mroczny Kosiarz jest super :D Jedyny minus to to, że uprowadza moich simów do świata zmarłych :rolleyes: . Fajne jest to, że gdy sim ma cechę pechowiec Mroczny go nie zabierze:) Pokojówka nie zawsze dobrze pracuje. Raz przyszła i oglądała u mnie tv. Komornik jest okropny! Policjan jest ok, ale nie zawsze. ;) Najlepszy jest Mroczny!!! :D ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:43. |