![]() |
Odp: jaką opcje byście chcieli w simsach ?
Cytat:
Cytat:
A na romantyczną kolację można pójść dzięki restauracjom z Nocnego życia :) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja bym chciała, żeby w domu zmieniała sie temperatura. Jak na dworze zima to w domu też powinno być zimno bez grzejników albo kominka.
I żeby ubrania im się zużywały, żeby musieli kupować nowe albo sami sobie robić. Uszyć albo zrobic na drutach. Pranie też by było niezłe! |
Albo codzienne zmienianie ubrania... chociaż nie, po jakimś czasie to by było denerwujące.
Brakuje mi tego, żeby dzieci mogły rysować przy biurku.... mam Czas Wolny, ale tam mogą tylko małe dzieci ;( Albo żeby można było np. usiąść na dywanie |
Odwiedzania domóm znajomych i nadawania nazw ulicom.
|
Ja bym chciała żeby jak babka gotuje mąż zaszedł od tyły i ją przytuli i pocałował w szyje !
To takie romantyczne ! Albo wyznanie miłości między nastolatkami i dorosłymi jak powiedziała autorka tematu . |
Dlaczego nie da się siedzieć na stole? I przeskakiwać przez płot? :/ Przecież to taka normalna rzecz. Oczywiście, że można ściągnąć pozy, ale to już nie to samo :c
|
Ja bym chciała, żeby nastolatkowie mogli rapować :D , albo żeby nauczyciel do domu przychodził i dawał korepetycje . Albo żeby nastolatkom mogłoby się wybierać charakter np. charakter - " dobry uczeń ", charakter - " metal ", charakter - " luzak ". i by mieli pragnienia w zależności od charakteru np. odrobić lekcje, zmienić kolor włosów, wyprawić imprezę.
|
Zdecydowanie chciałabym, żeby była możliwa miłość między dorosłym/emerytem a nastolatkiem i ciąży u nastolatki. Brakuje mi też swobodnego poruszania się po mieście, szpitali, szkół etc i alkoholu ;)
|
Chciałbym, żeby każdy sim mógł wybrać kolor szczoteczki do zębów i żeby zmieniali buty. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:46. |