![]() |
Odp: Simy Maddie***
Billy- za chudy podbródek, za pełne poliki, za szeroki nos w skrzydełkach.
Samantha- trochę podobna do Billy ;) Znów za szeroki nos w skrzydełkach i do tego jajowata głowa. Billy- 5/10 Samantha-5/10 |
Sherlock, Liza*** -dzięki.
Dastina -gdybym nie dala pieprzyka nie wyszłaby tak jak chciałam. Charionette -ja jakoś nie widzę podobieństwa, miedzy nimi, no chyba ze usta, robiłam je właśnie by były inne z wyglądu i charakteru, Billy taka szara myszka, a Samantha raczej rozrywkowa, ale obie najlepsze przyjaciółki, Billy miała taka wyjść gdybym ją zmieniła tak jak sugerujesz to byłaby całkiem inna. Takie miały być, gdybym nie dawała nosów w "skrzydełkach", a cały czas inne, takie same podbródki, i policzki, byłyby takie same. |
Billy - nie podoba mi się jej kształt twarzy
Samantha - przez te pieprzyk mi się niezbyt podoba Ale ogólnie, to fajnie :P 9/10 |
Victoria - jest nawet ładna, ale ma zbyt mocny makijaż i kartoflany nosek :)
Billy - jakaś taka przestraszona :) Ale jest taka naturalna i dziewczęca (przypomina mi trochę Blair z Plotkary :) ) Samantha jest brzydka - brwi nie są pod kolor włosów. |
Sophie jest przepiękna , ma taką delikatną urodę :)
Noa też bardzo mi się podoba . 10/10 - obydwie A skąd masz strój wizytowy u Sophii i bluzkę ze stroju codziennego także u Sophii ?????? |
Ojeju, nie pamiętam, ale sukienka to chyba z www.modnesimsy.pl, a bluzka.., tą 1 czy 2, ale zdaje mi się że obie są albo z lorandiasims3, albo z AnnaMariasims2 ale tam też do 3ki jest, albo Lianasims3, któreś z tych, przepraszam ale zapomniałam już, ściągłam dawno;)
|
Gdyby obciąć Noi włosy, wyglądałaby jak facet :|
Sophie za to bardzo mi się podoba :D |
Hm... No nie powiem :P Nawet ładne :) Jedynie znów te nosy ;)
|
Noa - taka sobie 8/10
Sophie - ładna 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:00. |