TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Aquilla by Gio (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56846)

Matti93 23.07.2010 09:13

Odp: Aquilla by Gio

no ja jak wchodziłem w ten temat i zobaczyłem kto jest autorem to liczyłem na coś naprawdę super, a tu takie nie miłe rozczarowanie ;/ Nie podoba mi się ta kiała łazienka, juz nie pamiętam która to ale pewnie wiesz o co chodzi, kuchnia sprawia mi wrażenie pustej, tylnia strona bryły jakoś ci trochę nie wyszła i w ogóle jest jakoś dziwnie, jak nie u ciebie ;/
3/10

Charionette 23.07.2010 13:16

Hm... A jednak jesteś nie tylko dobrym pisarzem, ale też budowniczym :P
Połączyłeś wszystko co lubię najbardziej: przestrzeń, dużo światła i idealnie dobrane dodatki :D
10/10

Sophie 24.07.2010 07:49

O! Gio zrobił dom? No trochę się zdziwiłam, bryła jako tako może być, wnętrza.. liczyłam na lepsze :( Ale ostatecznie...

Cytat:

Jak tu czysto… dajcie mi numer do tej kucharki!
Chyba sprzątaczki..

EWA FARNA 24.07.2010 10:00

Bardzo mi się podoba "pokój młodej". Dalsza część domu też jest bardzo ładna.

Ocena to: 10/10

Paka 24.07.2010 12:34

Zrobiłeś fajną bryłę i otoczenie :]
a najbardziej z pomieszczeń podoba mi się jadalnia, bo jest żywa w przeciwieństwie do pozostałych rzeczy

Miałeś lepsze projekty :)
5/10

ddo bwayo 24.07.2010 21:24

W bryle nie podoba mi się to drewno za jasne. Minus też masz za basen, mogłeś obłożyć go w środku kamieniami czy czymś, taki jest obleśny :p
W środku całkiem pomieszane style, do tego raz dajesz lekkie a raz cięższe meble, w jednym pokoju biurko nachodzi na okno, podstawowy błąd!
6/10

jekyll 25.07.2010 12:21

Domek jest ładny, przytulny. Bardzo podoba mi się sypialnia, obraz nad kominkiem. W jednej łazience jest strasznie brzydka, fikuśna wanna, tapeta ta niebieska w całym domu też okropna :P. A najlepsza jest dziura między piętrami !

Dam 7 punkcików ;)

Bush 25.07.2010 15:31

Wszyscy pisali "liczyłem na coś lepszego", lub "myślałem, że dom będzie bardziej okazały" albo coś w tym guście. A ja nie wiedziałam czego się spodziewać. Po nazwie można było wnioskować, że jest to modern, lecz nie był. I to mnie ucieszyło. A wykonanie jest genialne. Cudnie dobrane dodatki, tapety i kolory. Najbardziej podoba mi się kuchnia, jest taka... no cudna! Z reszta jak cała reszta domu.

Nie poskąpię: 10/10 ;)

mienso 26.07.2010 09:20

w zasadzie to jak dla mnie nic ciekawego.
miala byc willa z wnetrzem a'la ania z zielonego wzgorza czy jakby to ujac a wyszlo bezguscie. nie podoba mi sie zupelnie. zbyt klocowata bryla, nieciekawe otoczenie i GDZIE TO MORZE? poza tym tyl domu jest wrecz okropny, zadnego ogrodu tylko rosliny odgrodzone jakims plotkiem. to samo ze sciezkami. po kij ci sciezka odgrodzona TAKIM plotkiem?

pensivelane 26.07.2010 17:49

Dla mnie nic dodać, nic ująć.
Najbardziej urzekający jest ten taras :)

10000/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:12.