![]() |
Odp: Aquilla by Gio
no ja jak wchodziłem w ten temat i zobaczyłem kto jest autorem to liczyłem na coś naprawdę super, a tu takie nie miłe rozczarowanie ;/ Nie podoba mi się ta kiała łazienka, juz nie pamiętam która to ale pewnie wiesz o co chodzi, kuchnia sprawia mi wrażenie pustej, tylnia strona bryły jakoś ci trochę nie wyszła i w ogóle jest jakoś dziwnie, jak nie u ciebie ;/
3/10 |
Hm... A jednak jesteś nie tylko dobrym pisarzem, ale też budowniczym :P
Połączyłeś wszystko co lubię najbardziej: przestrzeń, dużo światła i idealnie dobrane dodatki :D 10/10 |
O! Gio zrobił dom? No trochę się zdziwiłam, bryła jako tako może być, wnętrza.. liczyłam na lepsze :( Ale ostatecznie...
Cytat:
|
Bardzo mi się podoba "pokój młodej". Dalsza część domu też jest bardzo ładna.
Ocena to: 10/10 |
Zrobiłeś fajną bryłę i otoczenie :]
a najbardziej z pomieszczeń podoba mi się jadalnia, bo jest żywa w przeciwieństwie do pozostałych rzeczy Miałeś lepsze projekty :) 5/10 |
W bryle nie podoba mi się to drewno za jasne. Minus też masz za basen, mogłeś obłożyć go w środku kamieniami czy czymś, taki jest obleśny :p
W środku całkiem pomieszane style, do tego raz dajesz lekkie a raz cięższe meble, w jednym pokoju biurko nachodzi na okno, podstawowy błąd! 6/10 |
Domek jest ładny, przytulny. Bardzo podoba mi się sypialnia, obraz nad kominkiem. W jednej łazience jest strasznie brzydka, fikuśna wanna, tapeta ta niebieska w całym domu też okropna :P. A najlepsza jest dziura między piętrami !
Dam 7 punkcików ;) |
Wszyscy pisali "liczyłem na coś lepszego", lub "myślałem, że dom będzie bardziej okazały" albo coś w tym guście. A ja nie wiedziałam czego się spodziewać. Po nazwie można było wnioskować, że jest to modern, lecz nie był. I to mnie ucieszyło. A wykonanie jest genialne. Cudnie dobrane dodatki, tapety i kolory. Najbardziej podoba mi się kuchnia, jest taka... no cudna! Z reszta jak cała reszta domu.
Nie poskąpię: 10/10 ;) |
w zasadzie to jak dla mnie nic ciekawego.
miala byc willa z wnetrzem a'la ania z zielonego wzgorza czy jakby to ujac a wyszlo bezguscie. nie podoba mi sie zupelnie. zbyt klocowata bryla, nieciekawe otoczenie i GDZIE TO MORZE? poza tym tyl domu jest wrecz okropny, zadnego ogrodu tylko rosliny odgrodzone jakims plotkiem. to samo ze sciezkami. po kij ci sciezka odgrodzona TAKIM plotkiem? |
Dla mnie nic dodać, nic ująć.
Najbardziej urzekający jest ten taras :) 10000/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:12. |