![]() |
Odp: Impossible
Dziękuję za komentarze :].
Liv - bardzo dziękuję za tak miły komentarz. Domek jest do pokazania, jednak po wprowadzeniu kilku poprawek i usunięciu kilku rzeczy z ogrodu nada się do gry. To porządna dzielnica, a lampki są bardzo trwałe ;). Dora - dziękuję :). Sharje - Ta powłoka to specjalna nakładka, która ma urealistycznić niebo, jednak u mnie nie działa poprawnie. No cóż, ja lubię taki busz i nie wyobrażam sobię domu bez niego. Chyba, że chodzi o dom do gry. Dziękuję :) Unkown_girl - dziękuję :). corvus - bardzo mi miło :). Bryła jest nie za bardzo ponieważ to praca konkursowa na inne forum :). Charionette - dziękuję. Chrupek - j/w. Sherlock - już podgrałem, dziękuję :). alessa - dziękuję, miło mi :). |
W środku to takie kolory sernika :D Busz w ogrodzie świetny, lubię małe domki :) 10/10
|
Dla mnie super.
Najbardziej urzekająca jest łazienka - piękne zdjęcia, nastrojowo. Masz bardzo fajne dodatki z neta. Uwielbiam jak są "ściupione" w małych, przytulnych domkach. I jeszcze ta szopa <3 (czy co to było xD) PS. Wybacz, ale muszę spytać: Pamiętasz może skąd masz fotele z salonu, łóżko i rolety w sypialni? :) EDIT: Byłabym zapomniała 10/10! |
Z zewnątrz dom jest nie do zniesienia...piękny :O Ten ogród sprawia, że chciałoby się w nim zamieszkać + bardzo pomysłowo zrobiona fontanna :D Środek skomentuję tak - boski, wspaniały, perfekcyjny, cudowny, niepowtarzalny, piękny, uwodzący(xD), ciepły, świetny, fenomenalny, doskonały, pierwszorzędny, idealny itd. 10
|
Dziękuję za komentarze :)
pensivelane - sprawdzę w grze i Ci podeślę linki :) Jin. - bardzo dziękuję :> Jeśli można to proszę o jeszcze : D |
Co tu dużo mówić- zaznaczyłem w sondzie "genialność" :P
Jedyne co mi nie pasi to te maxisowe okna :D |
Uwielbiam takie domy, w których wszystko wygląda jak prawdziwe (czemu od razu nie dają takich mebli, tylko typowo maxisowe... :( ) Ogólnie cudowny, nie mogę się napatrzeć...
10 |
bardzo ładny, wszystkie pomieszczenia bardzo miłe dla oka no i kolorystyka na +.
ogród też ciekawy. 10/10 |
Ujmujący. Chciałabym w takim zamieszkać :).
11/10 ;). |
Ten dom to majstersztyk. Fontanna w ogrodzie bardzo mnie zafascynowała ;)
W środku jest ciepło i przytulnie, aż chce się mieszkać :) Szczerze mówiąc, nie ma się do czego przyczepić, najlepiej od razu się tam wprowadzić :P dyszka ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |