TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Piece of Heaven [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57244)

Unknown_Girl 12.08.2010 22:34

Odp: Piece of Heaven

W kuchni bym zmieniła albo podłogę, albo ten dywan :) Jakoś mi nie pasuje. Poza tym jest ładnie ;) 9/10

Mexiss 19.08.2010 21:25

dom ciekawy, jednakże jest kilka rzeczy które mnie rażą:
1/ napisy na ścianach - nie cierpię tego, czuję się jakbym widział plakat/reklame a nie ścianę
2/zazwyczaj na balkonach są jakieś płytki a nie dechy

reszta może być
6

Avonlea 19.08.2010 21:40

nom wiadomo postarałaś się i wstawiłaś, ale to nie na tym polega, zeby tylko wrzucić na forum
W tym domku są tak jak to już wcześniej zostało powiedziane "zestawy" oczywiście one świetnie ze sobą współgrają przyciągają wzroki swoją kompozycją. ..bla bla bl.. bla.. Ale lepiej by było jakbyś włożyła w niego trochę kontrastu, urozmaicenia, jednym słowem trochę własnego wkłady, wkładu własnej wyobraźni.

Napisy na ścianach nie są najfajniejsze, a w łazience powinny znaleźć się płytki na ścianach.
Ta panterka w kuchni i jeszcze te zdobione krzesła wprawiają mnie o zawrót głowy.
Ten różowy fotel totalnie mnie zniechęcił.
jedyne co ni się podoba to wystrój, który jest przedstawiony na przed ostatnim zdjęciu. Tylko on jeden pozwala na siebie dłużej popatrzeć.

Zależy to od gustu, ale domy w takim stylu u mnie nie przechodzą. :(

Muse 20.08.2010 20:57

Źle dobrane schody w kuchni - do niczego nie pasują! Ogólnie domek nie jest zły, idziesz w dobrym kierunku :)
5/10

leetnia 21.08.2010 21:41

Nie podobają mi się trochę kolory ścian w łazience i salonie - nie pasują do mebli i podłogi ;/
ale za to sypialnia w sumie ładna :)

Adrianus 23.08.2010 20:44

nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie lubię jak ktoś daje te stare drewniane panele
domek jest świetny tylko te panele ogółem to 9/10

Mroczny Pan Skromności 28.08.2010 09:22

Nie jest źle, bryła faktycznie nienajlepsza, ale w środku jest ok :)
8/10

Matti93 28.08.2010 17:42

Bryła nie zachwyca, ale tragedii nie ma, za to wnętrze jest strasznie sztuczne i nie podoba mi się. Poza tym domek jest wypchany dodatkami z neta za którymi nie przepadam, bo zrobić coś dobrego z gadgetami z sieci to dość proste... Chociaż nie każdemu to wychodzi. Chyba lepiej wstrzymam się od oceny...

treys 03.09.2010 15:12

niby ładny, taki uroczy.
ALE! nie podoba mi się dywan w kuchni, lepiej by było bez niego. bryła też nie najlepsza. no i cały dom to rzeczy z neta, na dodatek nie do końca umiejętnie połączone.
jednak jesteś na dobrej drodze do budowania lepszych domów : )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:42.