![]() |
Odp: gfjkhb by Miwako
Ah, no tak :C Bo buła tylko zna takie stare :C A nie jakieś płyty! Dzięki za oświecenie. Szkoda, że nie dasz do pobrania, bo coraz więcej domków mi się podoba w ts2 a nie 3. I tak na początku roku zacznę męczyć koleżanki o płytki z dwójki 8D
|
- mało zdjęć...
- nie ma rzutów :/ (tu muszę odjąć 0,5 pkt, bo nie wiem, jaki jest rozkład pomieszczeń) - ta ciągła biel mnie irytuje :( (-0,5 pkt) - bryła nawet może być; 9/10 Czyżbyś się pogorszyła? O ile mnie pamięć nie myli, twoje poprzednie domki oceniałem na 10... Chyba, że to ja jestem zbyt surowy? EDIT: I jeszcze jedno. Ochrzaniam cię za nazwę :| |
Ale super *_*. Łóżko w sypialni.. mam ochotę już na nie wskoczyć xD. Ta tapeta w jadalni z tym napisem - odlot.
10 /10 PS. Oryginalna nazwa :D |
Domek jak dla mnie fantastyczny:)PO prostu cudo :)10/10
|
Cudo, cudeńko ;)
oczywiście 10/10 ^^ podoba mi się ta biel, wygląda czysto i estetycznie :) i masz rację, nie dawaj do pobrania, bo i tak nie mogłabym go ściagnąć :D domki z neta mi nie wchodzą :P |
Wygląda naprawdę wspaniale :) Niewielki, ale pięknie udekorowany, ogród przed budynkiem również ma swój urok. Prześliczny stawik :) Jeśli chodzi o wnętrze to od razu się w nim zakochałam. Bardzo nowoczesne chociaż da się zauważyć pewne elementy staroci, wszystko utrzymane w jednakowym stylu, kolorach. Nie wiem skąd ściągasz dodatki, ale są boskie !!! Trochę mało zdjęć, ale nie widzę pustych, nieurządzonych przestrzeni. Sypialnia spodobała mi się najbardziej, ten różowy kwiatek dodaje życia wśród tej bieli. Nie mogę dać mniej niż 10!!!
|
Nie przejmuj się, że mało zdjęć, tylko rób takie domki dalej :D Ogród to cudo ;P Biel optycznie powiększa niewielkie pomieszczenia, co bardzo mi się podoba :)
10/10 - Idealny! |
Cytat:
"mało zdjęć" - komputer nie pozwolił mi zrobić więcej. "nie ma rzutów" - pisałam, że na śmierć zapomniałam bo byłam bardzo wkurzona na mój komputer , sama jestem na siebie zła. "bryła nawet może być" - nie mogłam jej zmienić gdyż taką dostałam z konkursu. justinea4 - taki z tym kwiatkiem właśnie miałam plan, by ożywił nieco tą sypialnie , ciesze się, że zauważyłaś <3 Dziękuje wszystkim <3 |
aż brak słów ten domek jest świetny tylko te stare panele drewniane takie trochę brzydkie ale reszta jest genialna czekam na kolejny twój projekt 10/10
|
łal super. zdjęcia wcale nie są złe.
I nawet nie myśl sobie to może Twój ostatni dom. Bardzo bardzo mi się podoba. no masz: 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:59. |