![]() |
Odp: Cztery żywioły - zgłoszenia
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie:
- konkurs wydaje się bardzo ciekawy, plus lubię prace w grupie. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz: -całą serię The Sims 2 oprócz wydania świątecznego. 3. Jakie umiejętności posiadasz: -robię dosyć dobre zdjęcia w grze -tworzę ciuchy w warsztacie -w miarę dobrze piszę to chyba tyle :) |
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie- Bardzo interesujący konkurs. Lubię prace zespołowe, potrafię się dogadać z ludźmi, mam dość wolnego czasu, wywiązuję się ze swoich zadań.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz- The Sims 3, The Sims 3 Wymarzone Podróże, The Sims 3 Kariera, The Sims 2, The Sims 2 Nocne życie, The Sims 2 Osiedlowe życie (obecnie zainstalowane) 3. Jakie umiejętności posiadasz- potrafię, a raczej lubię tworzyć simów. Na grafice znam się średnio, ale najprostsze rzeczy umiem zrobić. Robię całkiem niezłe zdjęcia w grze. Czasem piszę jakieś historyjki. |
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie? bo jestem tu 6 lat i mi sie cos nalezy oraz chcialabym wziac w udzial w tym jakze zapierajacym dech w piersi konkursie
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? sims gwiazda, sims 3 3. Jakie umiejętności posiadasz? jestem nefre, mistrz ciuchow w polsce i dobrze znana na swiecie, pracowalam dla simsecrets! potrafie zbudowac domek (sic!), mam wyczucie stylu chcialabym byc w grupie ziemia, gdyz czuje duchowe powiazanie |
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie? bo jestem tu 6 lat i mi sie cos nalezy - ja tez, a poza tym mam duzo wolnego czasu i chetnie wezme udzial w tej grze =d mam nadzieje ze wiekowo nie odstaje >D
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? the sims 3 + wa + ambitions 3. Jakie umiejętności posiadasz? pisze dosc dobre historie (stare fotostory pod nickiem Sesca =d), robie ladne simy i zdjecia. takze budowanie to raczej nie jest moja mocna strona, ale literacko i graficznie +! chcialabym byc w druzynie ZIEMI bo prowadzi ja centa ktora lubie i w ogole ziemia to moj zywiol, wiec astrologicznie przyniose im szczescie! z gory dzieki! |
Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Bo bardzo podoba mi się konkurs , jest ciekawy i chce chociaż raz wystartować w jakimś konkursie ^^ Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The sims 2 Zwierzaki Jakie umiejętności posiadasz? Według mnie i nie tylko to robie bardzo ładne i fajne domy . Simyy też mi fajnie idą . Chce być w grupie woda :]] |
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Lubię prace zespołową, poza tym ten konkurs jest inny niż wszystkie zorganizowane do tej pory na forum i zapowiada się, że będzie bardzo ciekawy. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS3, TS2 ze wszystkimi dodatkami do Czterech pór roku włącznie, oraz akcesoria Na święta. 3. Jakie umiejętności posiadasz? Tutaj mogę się tylko pochwalić budowaniem domów, oraz wystrojem wnętrz. Mam też doświadczenie w montowaniu filmów, aczkolwiek nigdy nie eksperymentowałam z simowym videostory. |
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Zapowiada się fajna zabawa i praca w grupach też jest świetna :D 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Aktualnie zainstalowane: The Sims 2: NS, NŻ, WB, CPR, P, OŻ. Aha, jeszcze Na Święta. 3. Jakie umiejętności posiadasz? Mogę wykazać się kreatywnością :D Poza tym to co najlepiej mi idzie, czyli obsługa programów graficznych i wymyślanie historyjek. Chciałbym być w grupie Liv ;) Powietrze rulez! |
ekhm, taka mala uwaga - nie piszcie, co macie NIEZAINSTALOWANEGO jezeli nie macie zamiaru tego instalowac, bo potem przy dzieleniu na kategorie nie wiem co z tym zrobic.
|
To może i ja się zgłoszę...
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie? Konkurs wydaje mi się ciekawy, o tematyce mnie interesującej. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3, Kariera, Nowoczesny Apartament, Wymarzone Podróże 3. Jakie umiejętności posiadasz? Całkiem spore umiejętności literackie (szczególnie w kierunku pisania opowiadań, choć wiersze też mi jako-tako wychodzą). Domki bardzo lubię budować w simsach, a w połączeniu z Alt'em wychodzą nawet ładnie, szczególnie ogrody. Simami się nie będę chwalić, bo choć umiem ich zrobić nawet ładnych, to jednak nie jest to moje ulubione zajęcie i bez jakiegoś szczególnego powodu nie chce mi się ich ładnie wykonać. Zdjęcia umiem robić w simsach całkiem-całkiem, szczególnie widoki lub simowe miny. Jeśli chodzi o kierunek graficzny - osobiście nie mam zbyt dużych umiejętności, jeśli chodzi o rysowanie w komputerze. Za to na kartce ręcznie wychodzą mi całkiem fajne rysunki. To tyle ;) Co do grupy to jestem skłonna do Powietrza i Wody. Woda jest moim ulubionym żywiołem itd., a z Powietrza lubię Liv, więc chyba mogłabym się z nią dogadać. Argumentem łączącym te dwa żywioły jest to, że jestem spod znaku Wodnika, który jednak jest ostatnim z żywiołów Powietrznych :P |
1.chcę wziąć udział ponieważ trochę mi się nudzi a konkurs jest naprawdę świetny
2.the sims 3 bez żadnych dodatków 3.potrafię budować domy, tworzyć simów oraz robić zdjęcia z gry chciałabym się znaleźć w grupie wody |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |