TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   FTS Newsletter 4 [7] - 11.09.2010 - komentarze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57675)

Miyoki 11.09.2010 18:40

Odp: FTS Newsletter 4 [7] - 11.09.2010 - komentarze

Cytat:

Napisał stinkfist (Post 1301037)
"Każdy wie, że wakacje skończyły dawno się."

myślałam, że to będzie pastisz stylizowania na Yodę :<

xD
Myślałam też tak. Byłoby fajne to.

Numer mi się nawet podobał :)
Ciocia Chryzia (pozdrawiam :D), kącik cafe, wywiad.
O telefonach mi się przydało, bo akurat zakup będzie niedługo xd

Tylko rzeczywiście jakoś... tego mało. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Kamis 11.09.2010 19:09

Ciekawe ^^
Mi też się spodobał artykuł o telefonach, nie wiedziałam, że IPhon to taki szajs... :P

Charionette 11.09.2010 22:23

Cytat:

Napisał jekyll (Post 1301158)
Szkoda, że nie było rankingu nicków. Chciałem poznać informacje o moim xD

To poczekaj do następnego numeru :P Dowiesz się nagiej prawdy :D

eS_guy 12.09.2010 11:10

Ogólnie fajnie że jest coś takiego jak forumowa gazetka ;) Sprawia, że na forum dzieje się coś nowego i dobrze bo rutyny nikt nie lubi!

Mam jednak dwa zastrzeżenia:
1.Długość.
Wydaje mi się że poprzednie numery zawierały więcej rzeczy. Czegoś na pewno brakuje, a większe rozbudowanie poprawiłoby zapewne atrakcyjność pisma.

2.Nowinki techniczne poświęcone smartphonom.
No cóż, ja wychodzę z założenia, że za 150% ceny średniej klasy iphona można kupić całkiem niezły laptop! I w ogóle nie rozumiem całej idei iphonów (oczywiście nie oznacza to, że pogardził bym takim drobiazgiem) bo przecież nie jest to jakoś mega praktyczne, a koszta jakie wymaga htc można przeznaczyć na coś o wiele bardziej praktycznego. I jako nowinki ze świata techniki można przedstawić pare naprawdę interesujących rzeczy, np:
* Flash Player jako narzędzie szpiegowskie;
* Wpadka w reklamach Google - 'polecany' dostęp do pedofilii, bądź zoofilii;
* Kłopoty Facebooka: pozwy i awarie

to sprawy o których było ostatnio najgłośniej i można coś docisnąć, bo zdecydowana większość z nas korzysta z tych tech-narzędzi. To tylko taka uwaga ode mnie ;)

yea 12.09.2010 12:47

no tak, tylko ze ja mam zamiar pisac raczej tylko o specyfikacji, nowinkach, technice na temat telefonow komorkowych a nie ogolnej technologii na temat wszystkiego co nowego

Profesor Parker 12.09.2010 12:59

hmm. w sumie to najciekawszy byl wstep!

mam az ochote cos skomentowac, ale chyba wiekszosc wie na temat czego i co chce powiedziec, wiec sobie daruje.

eS_guy 12.09.2010 14:56

Cytat:

Napisał yea (Post 1301646)
no tak, tylko ze ja mam zamiar pisac raczej tylko o specyfikacji, nowinkach, technice na temat telefonow komorkowych a nie ogolnej technologii na temat wszystkiego co nowego

Hmm, skoro tylko o telefonach to okej. Myślę jednak, że pisanie na temat ogólnej technologii i wszystkiego co ciekawe (niekoniecznie nowe) przyciągnęło by prawdopodobnie większe zainteresowanie. Ale to twój artykuł przecież :P

Gio 12.09.2010 14:58

myslę podobnie jak es_guy ;)

A numer mi się podoba :>

yea 12.09.2010 19:50

no, zawsze moge sprobowac cos wymyslic. moze w nastepnym numerze cos dodam, przynajmniej postaram sie znalezc cos ciekawego

sasha fierce 13.09.2010 03:14

przejrzalam po raz pierwszy wszystkie numery. ok, bawcie sie w gazetki, to mile. ale blagam wyje*%^%*%ie ten kacik cafe bo mnie skreca jak patrze na jakies dziecko piszace felietony o zyciu.

+

Cytat:

Napisał el_Bandito (Post 1301650)
mam az ochote cos skomentowac, ale chyba wiekszosc wie na temat czego i co chce powiedziec, wiec sobie daruje.

no wlasnie, ja tak samo. to ma być kącik z czarnym humorem czy co? bo niebardzo rozumiem jaki wplyw na kulistosc ziemi maja artykuly Ch.

+

wywiad... pytania w stylu lubisz x czy y? y a lubisz z czy ź? ź.
ludzie wywiad przeprowadza się w celu zebrania informacji, a nie pisze randomowe pytania i czeka na odpowiedz... z dupy te pytania, jedno nie ima sie drugiego.

+

najbardziej interesuje mnie to co pisze braindamage i Gio bo to artykuły stricte o forum i jego życiu. ale dobrego zawsze najmniej hehe.

a btw PUV WRACAJ TU KUR&!#^! I ROB ZNOWU GAZETKE JAK NA SW :{

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:00.