![]() |
Odp: FTS Newsletter 4 [7] - 11.09.2010 - komentarze
Cytat:
Myślałam też tak. Byłoby fajne to. Numer mi się nawet podobał :) Ciocia Chryzia (pozdrawiam :D), kącik cafe, wywiad. O telefonach mi się przydało, bo akurat zakup będzie niedługo xd Tylko rzeczywiście jakoś... tego mało. Przynajmniej tak mi się wydaje. |
Ciekawe ^^
Mi też się spodobał artykuł o telefonach, nie wiedziałam, że IPhon to taki szajs... :P |
Cytat:
|
Ogólnie fajnie że jest coś takiego jak forumowa gazetka ;) Sprawia, że na forum dzieje się coś nowego i dobrze bo rutyny nikt nie lubi!
Mam jednak dwa zastrzeżenia: 1.Długość. Wydaje mi się że poprzednie numery zawierały więcej rzeczy. Czegoś na pewno brakuje, a większe rozbudowanie poprawiłoby zapewne atrakcyjność pisma. 2.Nowinki techniczne poświęcone smartphonom. No cóż, ja wychodzę z założenia, że za 150% ceny średniej klasy iphona można kupić całkiem niezły laptop! I w ogóle nie rozumiem całej idei iphonów (oczywiście nie oznacza to, że pogardził bym takim drobiazgiem) bo przecież nie jest to jakoś mega praktyczne, a koszta jakie wymaga htc można przeznaczyć na coś o wiele bardziej praktycznego. I jako nowinki ze świata techniki można przedstawić pare naprawdę interesujących rzeczy, np: * Flash Player jako narzędzie szpiegowskie; * Wpadka w reklamach Google - 'polecany' dostęp do pedofilii, bądź zoofilii; * Kłopoty Facebooka: pozwy i awarie to sprawy o których było ostatnio najgłośniej i można coś docisnąć, bo zdecydowana większość z nas korzysta z tych tech-narzędzi. To tylko taka uwaga ode mnie ;) |
no tak, tylko ze ja mam zamiar pisac raczej tylko o specyfikacji, nowinkach, technice na temat telefonow komorkowych a nie ogolnej technologii na temat wszystkiego co nowego
|
hmm. w sumie to najciekawszy byl wstep!
mam az ochote cos skomentowac, ale chyba wiekszosc wie na temat czego i co chce powiedziec, wiec sobie daruje. |
Cytat:
|
myslę podobnie jak es_guy ;)
A numer mi się podoba :> |
no, zawsze moge sprobowac cos wymyslic. moze w nastepnym numerze cos dodam, przynajmniej postaram sie znalezc cos ciekawego
|
przejrzalam po raz pierwszy wszystkie numery. ok, bawcie sie w gazetki, to mile. ale blagam wyje*%^%*%ie ten kacik cafe bo mnie skreca jak patrze na jakies dziecko piszace felietony o zyciu.
+ Cytat:
+ wywiad... pytania w stylu lubisz x czy y? y a lubisz z czy ź? ź. ludzie wywiad przeprowadza się w celu zebrania informacji, a nie pisze randomowe pytania i czeka na odpowiedz... z dupy te pytania, jedno nie ima sie drugiego. + najbardziej interesuje mnie to co pisze braindamage i Gio bo to artykuły stricte o forum i jego życiu. ale dobrego zawsze najmniej hehe. a btw PUV WRACAJ TU KUR&!#^! I ROB ZNOWU GAZETKE JAK NA SW :{ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:00. |