![]() |
Odp: Straszny dom
fajny! Bardzo ciekawy klimat, wszystko jest dobrze dobrane, krótko mówiąc - świetny domek ;)
nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń 10/10 |
Dobra, trochę się zbierałem, aby skomentować ten...emm...niech będzie - dom! Prawdę powiedziawszy domu za bardzo nie przypomina, chyba, że do scen horroru, ja bym to raczej nazwał Posiadłością Drakuli albo coś w tym stylu. Muszę ci przyznać jednak, że to ma bardzo mroczny klimat i niezły charakterek.
Odwaliłaś kawał dobrej roboty. Strasznie kojarzy mi się z tym projektem zeszłoroczne Halloween :D 10 |
Świetny dom! Uwielbiam nastrój grozy, ten dom właśnie taki nastrój oddaje. Ogród jest fantastyczny! Cóż, domek idealnie pasuje na jakieś odludne miejsce :)
Dyszka na dyszkę :P |
ja naprawde sie troche przestraszylam jest super ;)
|
Jak będzie gdzieś to pobrania to daj znać ;) PM-nij mnie czy coś... Mój wampirek chętnie się w tym ugości (a mam urlop i mogę pograć, jeee!)
|
Bardzo mi się podoba ;)
DObra robota! |
EXTRA Uwielbiam takie domy :D Tylko ta lodówka jakaś dla mnie nie pasuje. Fajnie by było gdyby te kościotrupy ożyły gdy się podejdzie a obrazy się ruszały jak w Harrym Potterze. BOSKIE EXTRA 100/10 :)
|
Otoczenie faktycznie przyprawia o ciarki. Wewnątrz już nie jest tak strasznie, ale to może lepiej, bo wtedy to nawet da się pomieszkać w takim domu :)
Nie pasuje mi lodówka i okap ze starego drewna zestawiony z tym stołem i krzesłami obitymi bogato w czerwony materiał. Dwa razy też zastosowałaś tego kruka na ścianie. |
Mozna prosic rzut i link do sciagniecia domku :)? z checia bym go wstawila u siebie w grze ^^
|
On jest super... Taki klimacik, jaki w sumie bardzo lubię ;)
Ogród super przerażający, w środku też mi się podoba. No, a obrazy na ścianach... cudowne. 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:05. |