![]() |
Odp: Zadanie nr 3
No nie, jak się bawić to się bawić. Cztery zadania to zdecydowanie za mało.
|
Ja bym chciała jeszcze przynajmniej 2 zadania. I droga, miłościwie nam panująca foda-se, ja chcę coś związanego z pisaniem! Fotostory, wierszyk, opowiadanie... Nie wiem. Ale ja chcę zadanie z tym, na czym się znam. Nie zgłosiłam się do konkursu po to, żeby podglądać pracę grupy. Ja też chcę się wykazać!
A poza tym, to mam tylko zastrzeżenie jedno. Czemu do dwójki w tym i poprzednim zadaniu simowie są już w grze, a do trójki ich trzeba pobierać? No czemu? Ja akurat mam kłopot z transferem, i ściągać nie mogę za dużo. Z tą simką w trójce bym mogła pokombinować, w końcu fotki dostarczyć prosto. Gdyby tylko ta simka była w skrzyni rodzin, już by mieszkała, czy coś. Prosiłabym o odpowiedź, czemu do dwójki rodzinki są już w grze, a do trójki trzeba ściągać. Bo ja sama pojęcia nie mam. |
bedzie cos zwiazanego z pisaniem, spokojnie.
czemu? nie wiem czemu, tak wyszlo chyba. tylko szkoda, ze wy o swoich problemach piszecie po rozpoczeciu zadania. nie moglas po drugim napisac, ze nie mozesz sciagac simow z neta? to specjalnie poprosilabym gio, aby spakowal kogos istniejacego juz. ale oczywiscie cisza. ja nie jestem wrozka, nie jestem w stanie sie domyslic, kto jaki ma aktualnie problem. |
jeszcze z 2... ^^
|
Najlepiej dać jeszcze 2 zadania i zobaczyć, co będzie dalej... Popieram zdanie Mizi, 4 zadania to za mało.
|
Oczywiście, że 4 zadania to za mało! Ten konkurs to jedna z najciekawszych rzeczy jakiej doświadczyłem na forum. Mam nadzieję, nie skończy się zbyt szybko...!
|
2 lub więcej!
|
Zgadzam się z przedmówcami :) Więcej zdań!
|
co do zadań to zgadzam sie żeby było jeszcze co najmniej ze dwa :)
natomiast odnośnie zadania to mam pytanie, czy jeżeli można ingerować w kształt twarzy (oczy, usta, nos) to czy można zmieniać np. szerokość podbródka, kształt kości policzkowych, itp? czy tylko te wybrane części twarzy? |
ja też chcę tak ze 2-3 zadania bo cztery to faktycznie za mało. a fajnie się pracuje jak na razie :p chleba i igrzysk! :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:44. |