![]() |
Odp: Pokuta
No i tak jak się spodziewałam - super. :D Ciekawie się zaczyna ta historia..wyścigi,dziewczyna,wredny chłopak.. :D David przypomina mojego kolegę ;P
|
Leizar!Leizar!
Ogóle jestem nawet ciekawie.Nie mam siły komentować Czekam,czekam na new odcinek |
Weszłam z ciekawości, ale jak zobaczyłam że autorem tego FS jest Vipera... Dech zaparło mi w piersiach :D
Tyle czekałam na któreś z Twoich FS... I nareszcie! :D I znowu jakiś przystojniak, co drugi to ładniejszy :< |
Kamis, o rany! oddychaj głęboko! wdech i wydech! to tylko ja xD
Dziękować :) |
To jest młody Marco xD
|
Jaki zaś młody Marco ? -.-
|
nie przejmuj się,ona gada nie do rzeczy.
ignoruj jej posty :P |
To nie jest młody Marco ;p
A FS kojarzy mi się z "Need For Speed", to taka gra gdzie sie ścigają ^^ Czekam na rozwój wydarzeń i wierzę że będzie zaskakujący i natchnie mnie do pisania, bo ostatnio to kiepściutko :< Rozlew krwi jak najmilej widziany xd Nio i Leizar :> Jakoś nie moge się przestawić na Dave'a ; ) A tak wgl, to wolę VINCA, dla mnie on zawsze będzie numer jeden : ) Pisz dalej, zobaczymy co z tego wyniknie ^^ |
Cytat:
Grałam w NFS! W każdym razie... zobaczysz później, że nie o wyścigi tutaj głownie chodzi. Opowiadanie jest troche obyczajowe, a trochę fantasy. Dziękuję za komenta, dupciu :* |
Ciesze się powróciłaś :D
FS podoba mi się. Będę czekała na kolejna część :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |