![]() |
Odp: "Wypadki" w pracy
ja boję się teraz wypadków w pracy Marysi Przyjemniaczek :D
|
Cytat:
Heh też tak miałam. Zawsze wybierałam niebieski i o dziwo dostawałam awanse |
Ja zawsze wybieram ignoruj i zawsze dostaję awanse xD Najprostszy sposób.
|
To przez ignoruj nie wylatuje się z pracy?
|
Po "ignoruj" masz tak, jakby tej karty szansy w ogóle nie było.
Nie ma w związku z tym żadnych konsekwencji, zarówno pozytywnych jak i negatywnych. |
Tak samo jest jak się jedzie w podróż, w dodatku Podróże. Jak sim wybiera sie na wyprawe, to czasem pojawia sie właśnie takie okno i różne propozycje odpowiedzi. Kiedys moja simka Agata poleciala helikopterem i miała że pszczoła wleciala do srodka i co pasazerowie mają zrobic. I albo ze pryskac sprajem lub otworzyć okno. I ja kliknelam otworzyć okno. I zaraz ona zeskoczyla nagle że spadochronu i napisali, ze pilot się zagapił i była ewakuacja helikopteru. Ale dlaczego od spraja byla ewakuacja?
|
Pamiętam że mój Sim rozpoczą karierę Sportową jako maskotka, i zbliżał się koniec 1 dnia w pracy i tu nagle pojawia się ta szansa. i zgadnijcie co się stało ?.....wybrałem złą możliwość i przez to został zwolniony, nie ma jak się cieszczyć wymarzoną pracą(w Pragnieniach chciał) przez jeden dzień.
|
A ja jako królik doświadczalny miałem do wyboru do połknięcia jakąś tabletkę czy coś. No i było do wyboru czerwona i niebieska. Nie sprawdziłem a szkoda :S Co wy byście wybrali ?
|
Z tymi cukierkami daam czerwony i było dobrze :)
|
Hmm, zastanawiam się, co to tych szans, ze prawidłowa odpowiedź zależy od nastroju naszego sima, w sensie aspiracji. Czyli kiedy mamy np platynową aspiracje, to każda nasza odpowiedź bedzie dobra, a przy czerwonym pasku wybrane przez nas odpowiedzi bedą złe.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:14. |